Siksa Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Jak w temacie chcąc wejść na "dodaj zdjęcie do galerii" wyskakuje mi, że mam błędny login lub jestem nie zalogowany. Czy musze sie znów rejestrować na głownej stronie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Jak w temacie chcąc wejść na "dodaj zdjęcie do galerii" wyskakuje mi, że mam błędny login lub jestem nie zalogowany. Czy musze sie znów rejestrować na głownej stronie? Aby dodać zdjęcie do serwisu należy zarejestrować się na stronie głównej. Można oczywiście zarejestrować się podając przy rejestracji taki sam login i hasło jak na forum. Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 Tak zrobiłem. Z jednym zdjęciem jest mały problem, czerwony krzyżyk zamiast niego. Nie wiem co sie stało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Na serwerze widzę 6 zdjęć , wszystkie wyświetlają sie prawidłowo , jeżeli jest problem ze zdjęciem to proponuję otworzyć je programem do obróbki np. gimp`em i zapisać go pod inną nazwą dodatkowo zmieniając rozdzielczość na niższą, następnie tak poprawione zdjęcie wrzucić ponownie na serwer. Powinno pomóc. I jeszcze jedno , rozmiar zdjęcia nie może przekraczać 2 MB. pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Rzeczywiście jedno zdjęcie nie wyświetlało sie poprawnie pod Internet Explorerem , pod Firefoxem wszystko wyglądało OK. Problemem była nazwa pliku - zawierała polski znak. Pliki wrzucane na serwis nie powinny posiadać w nazwie polskich znaczków i odstępów (spacji). Admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 Dokładnie o to mi chodziło. Nie usuwałem polskich znaków dlatego, że wcześniejsze zdjęcia mają je w nazwach pliku a wyświetlaja mi się normalnie. Zresztą zdjęcie ktore sie nie wyświetlało już się wyświetla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Dokładnie o to mi chodziło. Nie usuwałem polskich znaków dlatego, że wcześniejsze zdjęcia mają je w nazwach pliku a wyświetlaja mi się normalnie. Zresztą zdjęcie ktore sie nie wyświetlało już się wyświetla. Wyświetla sie bo je poprawiłem Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts