Piotr Bogdanowicz Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Witam, proszę o opinie http://arnal-fishing.abc24.pl/default.asp?kat=19162&pro=527238 spotkał się ktoś z tymi wędkami ? jak oceniacie tą firmę ? i te kije ? jakieś opinie mile widziane
uchal Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Ja słyszałem. Dośc popularna firma we włoszech , ale za tą cene chyba wolał bym leon Hoogendjik .Piękana praca! Ale nie jest to kij typowo rzutowy!
Piotr Bogdanowicz Posted October 22, 2011 Author Posted October 22, 2011 Wiecie jest to znana firma ale aby aż tak ciężko było znaleźć opinię o wędkach chciał bym je kupić ale wole się zawsze upewnić co i jak .... zawsze jest to 1400 zł wydane na kije wiem że to nie HM jak spin albo coś ale myślę o kijach nie na jeden sezon tylko już na parę lat na Anakondzie się przejechałem Shimano nie chcę chyba że coś polecacie na cienkich blankach w tej cenie semi albo paraboliki tyle mam odłożone na kije chyba że polecacie jakieś kije Diwy ? interesują mnie kije 13` i max 3lb w dwu składzie łowię z brzegu i jestem wysoki dlatego taka długość 12 wydają mi się za krótkie
Recommended Posts