FriQ Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Szukam informacji o firmie BENZER, trochę bardziej szczegółowej niż ktoś coś widział, ktoś słyszał. Czy ma ktoś może jakiś skuter/motorower firmy BENZER ? Bo znalazłem ciekawą ofertę, a na necie to jedni piszą, że ok a inni co innego
robin Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Z info na necie tak będzie, jedni zachwalają inni powiedzą "nie kupuj chińczyka". Sam w lecie szukałem skutera/motoroweru i w firmie Wit-Pol oglądałem różne turlaki i benzer nitrox 50 był solidnie zrobiony / przynajmniej plastiki/. Ostatecznie kupiłem skuter romet tylko ze względu na cenę.
lukasek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 (edited) Chińskie skutery są do niczego i każdy , kto ma o tym pojęcie , tak Ci powie . Edited December 7, 2011 by rapala
Schizaaa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 osobiście nie polecam ci tej firmy.. Jak to mówią chiński złom. Ja sprzedaję simsonka . Jak jesteś zainteresowany to zapraszam na PW . Sam siedzę w motorach dłuższy czas i powiem Ci że firmy : Benzer , Romet czy inne podróby chińskie to badziewie. Kup sobie Honde , Yamahe czy Suzuki. To są bardzo dobre firmy i na częściach oryginalnych .
19tomek08 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Najlepsze skutery produkują firmy; Aprilia, Malagut, Peugeot, Piaggio, Yamaha tak jak kolega wyżej pisał nie ma co się pchać Chiny lepiej kupić używkę firmowa niż jakieś "badziewie". Sam posiadam skuter piaggio i jestem naprawdę zadowolony
robin Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 osobiście nie polecam ci tej firmy.. Jak to mówią chiński złom. Kup sobie Honde , Yamahe czy Suzuki. To są bardzo dobre firmy i na częściach oryginalnych . Najlepsze skutery produkują firmy; Aprilia, Malagut, Peugeot, Piaggio, Yamaha nie ma co się pchać Chiny lepiej kupić używkę firmowa niż jakieś "badziewie". Przeczytajcie sobie listopadowy "Motocykl" lub " Świat motocykli" to się dowiecie gdzie są produkowane w/w skutery. Włoskie,francuskie czy japońskie owszem ale starsze niż 10 lat. Ja mam rometa, przejechane prawie 10tys. i narazie tylko tankuje i opór.
Recommended Posts