Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koledzy potrzebuje sprężynki do kołowrotka Cormorana Reel No.1.Po 18 letniej"służbie"strzeliła sprężynka kabłąka.Może ma ktoś na zbyciu ten element kołowrotka.:(

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować

Posted

Piter, obrabowałeś skansen z archaikami? A na poważnie to podjedź w Rzeszowie do p. Kosiorowskiego, może on coś pomoże. Jeszcze ewentualnie masz możliwość dorobienia takiej sprężynki ale to już wyższa szkoła jazdy.

Posted (edited)

Chciałbyś go mieć:)Może i antyk,ale jaki:D.Daj mi jakieś namiary na p. Kosiorowskiego.To nie jest czasem ten spec co naprawiał wędki?

Edited by piter
Posted

Sklep u p. Kosiorowskiego to sklepik na "szczękach" (okolice hali targowej, koło ZUS-u) Może coś ma w komisie lub zna magika od dorabiania sprężynek.

Posted (edited)

A czy pasowała by od ciut młodszej serii LN/SL ? Wtedy bym znalazł. W tych młodszych ta sprężynka wchodzi razem z takim bolcem w taki czarny plastikowy "dzynks" i ten "dzynks" wciska się do takiej dziurki ? ;)

Edited by bronzo77
Posted

Oddaj kołowrotek do sklepu do Kosiorowskiego. On go da najlepszemu magikowi w Rzeszowie.Jeżeli tylko naprawa jest możliwa to będziesz miał zrobione. U niego raczej nie ma napraw niemożliwych. Druga możliwość pisz na PW dam Ci nr tel do tego magika. To jest mój serdeczny przyjaciel i możesz się na mnie powołać.

Posted

To w Twoim modelu musi być troszkę inny mechanizm bo w żadnym z LN/LNi/SL itp. żebym nie wiem jak szukał to nie ma tam żadnej innej sprężynki więc przykro mi że nie pomogłem.