piter Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Koledzy potrzebuje sprężynki do kołowrotka Cormorana Reel No.1.Po 18 letniej"służbie"strzeliła sprężynka kabłąka.Może ma ktoś na zbyciu ten element kołowrotka. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
mapet77 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Piter, obrabowałeś skansen z archaikami? A na poważnie to podjedź w Rzeszowie do p. Kosiorowskiego, może on coś pomoże. Jeszcze ewentualnie masz możliwość dorobienia takiej sprężynki ale to już wyższa szkoła jazdy.
piter Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 (edited) Chciałbyś go mieć:)Może i antyk,ale jaki:D.Daj mi jakieś namiary na p. Kosiorowskiego.To nie jest czasem ten spec co naprawiał wędki? Edited November 23, 2011 by piter
mapet77 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Sklep u p. Kosiorowskiego to sklepik na "szczękach" (okolice hali targowej, koło ZUS-u) Może coś ma w komisie lub zna magika od dorabiania sprężynek.
bronzo77 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 (edited) A czy pasowała by od ciut młodszej serii LN/SL ? Wtedy bym znalazł. W tych młodszych ta sprężynka wchodzi razem z takim bolcem w taki czarny plastikowy "dzynks" i ten "dzynks" wciska się do takiej dziurki ? Edited November 23, 2011 by bronzo77
Leszek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Oddaj kołowrotek do sklepu do Kosiorowskiego. On go da najlepszemu magikowi w Rzeszowie.Jeżeli tylko naprawa jest możliwa to będziesz miał zrobione. U niego raczej nie ma napraw niemożliwych. Druga możliwość pisz na PW dam Ci nr tel do tego magika. To jest mój serdeczny przyjaciel i możesz się na mnie powołać.
bronzo77 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Mam coś takiego, jak chcesz to pisz. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
piter Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 To nie jest ta sprężynka.Chodzi mi o tą z drugiej strony.
bronzo77 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 To w Twoim modelu musi być troszkę inny mechanizm bo w żadnym z LN/LNi/SL itp. żebym nie wiem jak szukał to nie ma tam żadnej innej sprężynki więc przykro mi że nie pomogłem.
Recommended Posts