karas1203 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Witam wszystkich, Parę dni temu kupiłem swój pierwszy feeder dokładnie Browning Thalium feeder 360/100c.w po przyjściu paczki i złożeniu wędki zauważyłem że sekcje nie wchodzą w siebie całkowicie. w szczególności dwie górne łącząc się nie dochodzą do końca i widać 2-3cm. materiału wędki w jaśniejszym kolorze(bez lakieru) niż cała reszta. Czy to jest wada fabryczna czy wszystko z wędką jest ok?
odidos Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kolego, ja wczoraj kupiłem ale kij do spina. U mnie sytuacja tak samo wygląda, że dwie części nie wchodzą do końca. Zauważyłem już to w sklepie i sprzedawca powiedział, że tak ma być i one z casem bedą pasować do siebie idalnie, poprostu wszystko musi się dotrzeć Kilka razy poskładasz kija i bedzie idealnie:)
LukaszZ Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 To jest łączenie typu 'spigot' i tak ma być.
karas1203 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Dzięki za odpowiedz, teraz mogę już spokojnie spać wiedząc że wszystko jest z wędką w porządku i nie połamie mi się przy pierwszej dużej rybie.
robin Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 z wędką w porządku i nie połamie mi się przy pierwszej dużej rybie. A tego kolego to Ci już nikt nie zagwarantuje. /nie mówie tu o dużej rybie tylko o kiju/:cool:
strongbow Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Tak ma byc ,po jakimś czasie (kwestia zużycia materiału )łączenie będzie coraz mniejsze..
Recommended Posts