krs Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Zapewnię niejeden z Was posiada w swoich zbiorach zdjęcia przedstawiające łowiska z naszego regionu. Zachęcam do umieszczania ich w galerii "Łowiska podkarackie". Wcześniej w tym wątku proszę o podanie nazwy łowiska, szybko stworzę taki album i dam do niego dostęp. Z góry wielkie dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastuś z Bratko Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Chciałem wrzucić zdjęcie do albumu Wisłok, ale po kliknięciu w "prześlij plik" pojawił się komunikat: Plik 'albums/userpics/10065/Wisłok2.jpg' nie może zostać umieszczony w albumie.Error executing ImageMagick - Return value: 1 Co zrobiłem źle? Poproszę o stworzenie albumu Czarna Sędziszowska i Cierpisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Chciałem wrzucić zdjęcie do albumu Wisłok, ale po kliknięciu w "prześlij plik" pojawił się komunikat:Co zrobiłem źle? Poproszę o stworzenie albumu Czarna Sędziszowska i Cierpisz. Spróbuj teraz, ja to nie pomoże zmień nazwę pliku tak by nie zawierała polskich literek. Dodatkowe galerie utworzone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Stwórz Krzychu galerie Zalew Rzeszowski a dodam kilka fotek. Poza tym dodałem zdjęcia do galerii Wisłok i Wisła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 OK , zrobione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 28, 2010 Author Share Posted March 28, 2010 Wszystkie łowiska w naszej galerii zostały odblokowane, możecie wrzucać tam swoje zdjęcia. Jeżeli posiadacie fotki łowiska którego nie ma w galerii proszę o informację w tym wątku - utworzę taki album. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 krs stwórz galerię Lipie i Zbiornik Nowa Wieś,to zapodam kilka fotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Galerie utworzone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Stwórz krs galerię Zbiornik Wodny Besko, przejeżdżałem tamtędy dzisiaj i wstąpiłem zrobić parę fotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 A cha bo zapomniałem jeszcze Stawy Głogów Małopolski będę dzisiaj u szwagra to pstryknę parę fotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Przypomniałem sobie jeszcze że nie ma w galerii rzeki Strug, a mam parę fotek to też wrzucę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastuś z Bratko Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Poproszę o stworzenie albumu Zalew w Bratkowicach. Mam kilka zimowych fotek, szkoda żeby się marnowały. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 Kolejne galerie utworzone. -Zbiornik Wodny Besko -Stawy Głogów Małopolski -Rzeka Strug -Zalew w Bratkowicach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastuś z Bratko Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Taka uwaga z mojej strony. Marcin wrzucił do galerii "Łowiska podkarpackie" zdjęcia, które są z Wisły, ale nie z podkarpackiej, więc aby nie robić mieszanki proponuję zdjęcia te przenieść do albumu "Nad woda". Myślę że się ze mną zgodzicie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 Masz rację, przeniosę te zdjęcia na forum lub do galerii nad wodą. Mam nadzieję że Marcin się nie obrazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted April 13, 2010 Share Posted April 13, 2010 Stwórz krs galerię Zalew "ZEK" Radymno, przejeżdżałem tamtędy dzisiaj i zrobiłem parę fotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 13, 2010 Author Share Posted April 13, 2010 Zrobione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Przed nami długi weekend, wielu z Was zapewne odwiedzi łowiska, weźcie ze sobą aparaty i pstrykajcie fotki. Galeria pomieści każde zdjęcie. Szczególnie zdjęcia łowisk, których nie ma w galerii są mile widziane. Mało jest zdjęć łowisk z woj. krośnieńskiego, np. brak jest Soliny czy zalewu w Myczkowcach, nie mówiąc już o innych mniejszych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Jutro będę w Myczkowcach to wrzucę jakieś foty, z soliny też, jak się uda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Jutro będę w Myczkowcach to wrzucę jakieś foty, z soliny też, jak się uda. Super. Utworzyłem dwie galerie, można w nich zamieszczac fotki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Utworzyłem nową galerię "Łowiska komercyjne", znajduje się ona w dziale "Łowiska podkarpackie". http://www.fishing.org.pl/galeria/thumbnails.php?album=47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastuś z Bratko Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Stwórz krs galerię Stawy w Trzcianie, mam kilka zdjęć tego kwadratowego zbiornika to chętnie wrzucę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 22, 2010 Author Share Posted June 22, 2010 Zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Stwórz krs galerię Zbiornik "ZEK" w Ostrowie k/Przemyśla, przejeżdżałem tamtędy dzisiaj i zrobiłem parę fotek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 zrobione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts