Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zapewnię niejeden z Was posiada w swoich zbiorach zdjęcia przedstawiające łowiska z naszego regionu. Zachęcam do umieszczania ich w galerii "Łowiska podkarackie". Wcześniej w tym wątku proszę o podanie nazwy łowiska, szybko stworzę taki album i dam do niego dostęp. Z góry wielkie dzięki.

Posted

Chciałem wrzucić zdjęcie do albumu Wisłok, ale po kliknięciu w "prześlij plik" pojawił się komunikat:

Plik 'albums/userpics/10065/Wisłok2.jpg' nie może zostać umieszczony w albumie.

Error executing ImageMagick - Return value: 1

Co zrobiłem źle?

Poproszę o stworzenie albumu Czarna Sędziszowska i Cierpisz.

Posted

Chciałem wrzucić zdjęcie do albumu Wisłok, ale po kliknięciu w "prześlij plik" pojawił się komunikat:Co zrobiłem źle?

Poproszę o stworzenie albumu Czarna Sędziszowska i Cierpisz.

Spróbuj teraz, ja to nie pomoże zmień nazwę pliku tak by nie zawierała polskich literek. Dodatkowe galerie utworzone.

• 5 months later...
Posted

Wszystkie łowiska w naszej galerii zostały odblokowane, możecie wrzucać tam swoje zdjęcia. Jeżeli posiadacie fotki łowiska którego nie ma w galerii proszę o informację w tym wątku - utworzę taki album.

Posted

Stwórz krs galerię Zbiornik Wodny Besko, przejeżdżałem tamtędy dzisiaj i wstąpiłem zrobić parę fotek.

post-140-14545016743802_thumb.jpg

Posted

Kolejne galerie utworzone.

-Zbiornik Wodny Besko

-Stawy Głogów Małopolski

-Rzeka Strug

-Zalew w Bratkowicach

• 2 weeks later...
Posted

Taka uwaga z mojej strony. Marcin wrzucił do galerii "Łowiska podkarpackie" zdjęcia, które są z Wisły, ale nie z podkarpackiej, więc aby nie robić mieszanki proponuję zdjęcia te przenieść do albumu "Nad woda". Myślę że się ze mną zgodzicie...

Posted

Masz rację, przeniosę te zdjęcia na forum lub do galerii nad wodą. Mam nadzieję że Marcin się nie obrazi :)

• 3 weeks later...
Posted

Przed nami długi weekend, wielu z Was zapewne odwiedzi łowiska, weźcie ze sobą aparaty i pstrykajcie fotki. Galeria pomieści każde zdjęcie. Szczególnie zdjęcia łowisk, których nie ma w galerii są mile widziane. Mało jest zdjęć łowisk z woj. krośnieńskiego, np. brak jest Soliny czy zalewu w Myczkowcach, nie mówiąc już o innych mniejszych.

Posted
Jutro będę w Myczkowcach to wrzucę jakieś foty, z soliny też, jak się uda.

Super. Utworzyłem dwie galerie, można w nich zamieszczac fotki.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Stwórz krs galerię Zbiornik "ZEK" w Ostrowie k/Przemyśla, przejeżdżałem tamtędy dzisiaj i zrobiłem parę fotek.