Jump to content

Galeria - Łowiska podkarpackie

krs

Recommended Posts

Zapewnię niejeden z Was posiada w swoich zbiorach zdjęcia przedstawiające łowiska z naszego regionu. Zachęcam do umieszczania ich w galerii "Łowiska podkarackie". Wcześniej w tym wątku proszę o podanie nazwy łowiska, szybko stworzę taki album i dam do niego dostęp. Z góry wielkie dzięki.

Chciałem wrzucić zdjęcie do albumu Wisłok, ale po kliknięciu w "prześlij plik" pojawił się komunikat:

Plik 'albums/userpics/10065/Wisłok2.jpg' nie może zostać umieszczony w albumie.

Error executing ImageMagick - Return value: 1

Co zrobiłem źle?

Poproszę o stworzenie albumu Czarna Sędziszowska i Cierpisz.

Chciałem wrzucić zdjęcie do albumu Wisłok, ale po kliknięciu w "prześlij plik" pojawił się komunikat:Co zrobiłem źle?

Poproszę o stworzenie albumu Czarna Sędziszowska i Cierpisz.

Spróbuj teraz, ja to nie pomoże zmień nazwę pliku tak by nie zawierała polskich literek. Dodatkowe galerie utworzone.

• 5 months later...

Wszystkie łowiska w naszej galerii zostały odblokowane, możecie wrzucać tam swoje zdjęcia. Jeżeli posiadacie fotki łowiska którego nie ma w galerii proszę o informację w tym wątku - utworzę taki album.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Przed nami długi weekend, wielu z Was zapewne odwiedzi łowiska, weźcie ze sobą aparaty i pstrykajcie fotki. Galeria pomieści każde zdjęcie. Szczególnie zdjęcia łowisk, których nie ma w galerii są mile widziane. Mało jest zdjęć łowisk z woj. krośnieńskiego, np. brak jest Soliny czy zalewu w Myczkowcach, nie mówiąc już o innych mniejszych.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...