Łukasz:) Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Jakie sa waszym zdaniem najlepsze woblery na szczupaka, okonia? Jakie sztuki złapaliście na nie? Podawajcie nazwy woblerów
hubertochab Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Wobki od pan Leszka są extra i polecam.Złapałem na nie kilkanaście szczupaków podczas 5 wypadów z tymi wobkami.
seemoore Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Najlepsze woblery to takie, które sam sobie wykonasz, na wodę, którą Ty najlepiej znasz... Wszystko inne będzie sukcesem połowicznym... Z kupnych salmo polecam ...
lenox Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Prawie jak w Dorado heheh.Byłem wczoraj odwiedzić Darka i przypomniałem sobie stare czasy.
zejaz Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Witam, myślałem o ręcznym wykonywaniu wobków, ale stwierdziłem że jestem za mało "uparty", więc stwierdziłem że kupie sobie jakiś ręcznie zrobiony, tylko teraz się zastanawiam nad ich wykonaniem, jeśli możecie to wrzućcie jakieś linki, a może ktoś z forum robi dobre woblerki jeśli tak to kto i w jakich cenach, interesują mnie szczupakowe, na płytkie (około 1-2 m) stawy.
zejaz Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 co sądzicie o takich tylko do pomalowania Woblery korpusy - balsa, lipa, drut, poliwęglan (2181672844) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy to coś warta??
Piotrek10 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Witam. Chciałem podzielić się opinią na temat woblerów firmy Siek (ukleja). Łowiłem NA KENARTY DORADO BONITO GLOOG, ale moim skromnym zdaniem, woblery Siek są najłowniejsze na klenia, pstrąga i okonia. Jedyna wada to że nie są najtrwalsze. Proszę o Wasze opinie na temat tych woblerów. POZDRAWIAM!
nsevo Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Zrobione z pianki,często wypadają w nich stery,niektóre od nowości nie pracują poprawnie i wymagają ustawienia.Ale są łowne i u mnie się sprawdzają.Łowiąc pstrągi lub klenie zawsze mam w pudełku kilka sieków.Nie raz uratowały mnie przed powrotem o kiju
Recommended Posts