Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Ja osobiście kupiłem fotel firmy Elektrostatyk, model F5R...

Uwierz mi,będziesz zadowolony:beer::)

Edited by rapala
Posted
Ja osobiście kupiłem fotel firmy Elektrostatyk, model F5R z podnóżkiem.

Zapłaciłem łącznie 240 zł, w sklepie w Tarnobrzegu;)

Po pierwszych testach w domu stwierdzam, iż fotel jak i podnóżek wyglądają bardzo solidnie, można na nich dość komfortowo leżeć, jak i siedzieć.

Mam nadzieję, że będę zadowolony.

Zwracaj uwagę na luzujące się śrubki. Posiadam taki fotelik już kilka sezonów i nie ma na nim praktycznie żadnych śladów użytkowania. Dużym plusem jest BARDZO mocny materiał.

Posted
Ja osobiście kupiłem fotel firmy Elektrostatyk, model F5R z podnóżkiem.

Zapłaciłem łącznie 240 zł, w sklepie w Tarnobrzegu;)

Po pierwszych testach w domu stwierdzam, iż fotel jak i podnóżek wyglądają bardzo solidnie, można na nich dość komfortowo leżeć, jak i siedzieć.

Mam nadzieję, że będę zadowolony.

W tym fotelu przesiedziałem parę nocek nad wilczą i świetnie się spisywał. Lubię pilnować wędek i delektować się tym spokojem nad wodą, który jest w nocy dlatego nie miałem okazji solidnie przetestować go podczas snu, raczej tylko przysypiałem od czasu do czasu. Sądzę jednak, że do prawdziwej ,,karpiowej kimacji" to warto mieć też podnóżek:)

P.S. Karpiowa kimacja - godz 23 do namiotu i pobudka gdzieś nad ranem 3-4 co równa się z przespaniem całej nocy :P

Posted

Też posiadam ten model elektrostatyka już kilka sezonów i spisuje się super. Ale zeby nie było tak do końca słodko i kolorowo, jeśli chodzi o spanie z podnóżkiem... (pewien czas temu-okolo 2lata)obudził mnie dźwięk centralki sygnalizatora i podczas wstawania z fotela z podnozkiem niefortunnie, wpadłem w poślizg i rozciolem warge o metalowy podłokietnik fotela:/(ryba została wycholowana ale fotki z nią niesą piekne bo i ja sie nadawałem tak jak i karpik do dezynfekcji rany ;PP) tak że niezastanawiając sie długo podnóżka juz niema, ale jest wygodne łóżko, a fotel słóży tylko jako fotel ;) do tej pory świetnie się trzymając ;)

Posted

Wędkarz na rybach nie śpi:A to wszystko przez sygnalizatory...gdyby były świeczki to spał byś spokojnie do rana:D:beer:

Posted

hehe kolego chyba niewiesz wiele natemat karpiowania, jeździmy na kilko dobowe zasiadki(3-7dni) to patrzenie na "świetliki" odpada ;)