piter Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 (edited) Ja osobiście kupiłem fotel firmy Elektrostatyk, model F5R... Uwierz mi,będziesz zadowolony:beer: Edited January 9, 2012 by rapala
BumeL Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ja osobiście kupiłem fotel firmy Elektrostatyk, model F5R z podnóżkiem.Zapłaciłem łącznie 240 zł, w sklepie w Tarnobrzegu;) Po pierwszych testach w domu stwierdzam, iż fotel jak i podnóżek wyglądają bardzo solidnie, można na nich dość komfortowo leżeć, jak i siedzieć. Mam nadzieję, że będę zadowolony. Zwracaj uwagę na luzujące się śrubki. Posiadam taki fotelik już kilka sezonów i nie ma na nim praktycznie żadnych śladów użytkowania. Dużym plusem jest BARDZO mocny materiał.
MilanND Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Ja osobiście kupiłem fotel firmy Elektrostatyk, model F5R z podnóżkiem.Zapłaciłem łącznie 240 zł, w sklepie w Tarnobrzegu;) Po pierwszych testach w domu stwierdzam, iż fotel jak i podnóżek wyglądają bardzo solidnie, można na nich dość komfortowo leżeć, jak i siedzieć. Mam nadzieję, że będę zadowolony. W tym fotelu przesiedziałem parę nocek nad wilczą i świetnie się spisywał. Lubię pilnować wędek i delektować się tym spokojem nad wodą, który jest w nocy dlatego nie miałem okazji solidnie przetestować go podczas snu, raczej tylko przysypiałem od czasu do czasu. Sądzę jednak, że do prawdziwej ,,karpiowej kimacji" to warto mieć też podnóżek:) P.S. Karpiowa kimacja - godz 23 do namiotu i pobudka gdzieś nad ranem 3-4 co równa się z przespaniem całej nocy
sniady Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Też posiadam ten model elektrostatyka już kilka sezonów i spisuje się super. Ale zeby nie było tak do końca słodko i kolorowo, jeśli chodzi o spanie z podnóżkiem... (pewien czas temu-okolo 2lata)obudził mnie dźwięk centralki sygnalizatora i podczas wstawania z fotela z podnozkiem niefortunnie, wpadłem w poślizg i rozciolem warge o metalowy podłokietnik fotela:/(ryba została wycholowana ale fotki z nią niesą piekne bo i ja sie nadawałem tak jak i karpik do dezynfekcji rany ;PP) tak że niezastanawiając sie długo podnóżka juz niema, ale jest wygodne łóżko, a fotel słóży tylko jako fotel do tej pory świetnie się trzymając
piter Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 Wędkarz na rybach nie śpi:A to wszystko przez sygnalizatory...gdyby były świeczki to spał byś spokojnie do rana:D:beer:
sniady Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 hehe kolego chyba niewiesz wiele natemat karpiowania, jeździmy na kilko dobowe zasiadki(3-7dni) to patrzenie na "świetliki" odpada
piter Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 To był żart.Myślałem,że"zajarzysz":confused:...po prostu przepraszam:)
Recommended Posts