grunwald18 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 (edited) Witam wszystkich. Jak w temacie.Zakupiłem dziś z myślą o kleniu.Co myślicie o takim wyborze?.Czy ktoś posiadał bądw łowił na nią? Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Edit:Proszę o zamieszczanie postów w odpowiednich działach. Edited February 2, 2012 by rapala
apioo Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ogólnie to można takie pytanie w wątku kija na klenia zadać
grunwald18 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Ogólnie to umieściłem na forum ogólnym :/ Myślalem że wypowiedzi będą dotyczyły o wyborze kija a nie wyborze miejsca na temat.Pozdrawiam.
apioo Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Grunwald głowa do góry, może się znajdzie ktoś kto łowi tym kijem sądząc po cw kijek da rade.
grunwald18 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 CW ok bo i pod bolkowe przynęty i jak brzana uderzy to też może da rade.Nie wiem jak z samą pracą kija.W testach ma dobrą opinię ale to inny cw, mam nadzieję że ten blank pracuje podobnie http://www.team-rapa.pl/recenzja/moja-ulubiona-zmija/ i jeszcze ta waga 195gr przez taka wagę zrezygnozałem w kongera iri lucky.Wszystko wyjdzie nad wodą.Pozdrawiam.
BumeL Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Ogólnie to można takie pytanie w wątku kija na klenia zadać Najlepiej to zadać pytanie przed zakupem kijka. Wygląda groźnie:D a cw może być.
grunwald18 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nie chodziło mi konkretnie o to czym sie ma charakteryzować kij na klenia chodziło mi o to czy ktoś łowił tym kijem.Fajnie byłoby coś skrecić na batsonie jednak jak zwykle KASA.Xenodon ma ten plus ze jest na "sicach" fuji i ma dobry blank.Jeśli nie podejdzie pod klenia to znajdzie inne zastosowanie [kupiłem tanio}.Niemniej jednak chcialbym aby sprostał.
Recommended Posts