Siksa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Nie wiem gdzie to umieścić, może tutaj będzie pasowało. Czy to jest ta słynna wiskoza, służąca do produkcji drobiu? Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Zdjęcia nie do końca wyraźne i trudno powiedzieć na pewno ostatni materiał zdecydowanie nie. A tak w ogóle to zostaw babci wycieraczkę jak chcesz różne przeróżne kolory wiskozy do „kuczaków” to podejdź do pierwszego lepszego sklepu sprzedającego wykładziny dywanowe, obszywają je właśnie wiskozą, jak dobrze zagadasz to powinni Ci sprzedać kilka, kilkanaście, a może kilkadziesiąt metrów z każdego koloru, a jest ich o cho cho i jeszcze trochę.
rapala Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Materiał z trzeciej fotki to na pewno nie,pierwsza i druga prawdopodobnie,porównaj z kryzą kogutów jakie u mnie zakupiłeś.Dzisiaj zdobyć wiskozę jest bardzo trudno ponieważ praktycznie się jej już nie produkuje za to jest masę podobnych materiałów do wiskozy takich jak np.polipropylen czy akryl.Wiskoza ma tę zaletę że jest bardzo mocna , nie wchłania wody i jest złożona z kilkudziesięciu pojedynczych włókien,które po rozczesaniu dają puchaty kołnierz przy kogutach;).
Guest Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Może nie na temat,ale nie mam wejścia do giełdy.Mam na zbyciu wiskozę.Waga 25dkg. Proszę pisać na PW
Recommended Posts