ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Heyka Do admina powoli rozkręca się w dziale Fly Fishing temat kręcenia sztucznych muszek można by było pokazywać jak wykonać muszki (step by step) ale jest problem tylko 3 zdjęcia czy w nowym temacie (pt. Nasze myszki step by step) nie dało by się spowodować możliwości dodania do 10 zdjęć, a przynajmniej 7 szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Ilość zdjęć na post jest ustalana dla całego forum, nie ma możliwości ustawienia dla konkretnego działu bez wgrywania modyfikacji. Podniosłem ilość załączników na post z 3 do 6-ciu, mam nadzieję że wystarczy. Limit obowiązuje we wszystkich działach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted February 24, 2012 Author Share Posted February 24, 2012 Dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RICARDO Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 (edited) Dzięki interwencji Zdzisława. Oraz przychylności Admina . Został zwiększony transfer co do ilości dodawanych zdjęć (załączników) Fajna sprawa-Ja również dziękuję. Edited February 24, 2012 by RICARDO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 To ja ładnie poproszę, aby roztropnie tym udogodnieniem dysponować Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 http://www.fishing.org.pl/showthread.php?t=673&p=31928&viewfull=1#post31928 :D:D Grunt to nie nadużywanie "przywilejów". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Doliczyłem się 21 zdjęć na post:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 To nie są załączniki. Dział jest nowy, zapomniałem wyłączyć wyświetlanie zdjęć z innych serwerów, jest już OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jon987 Posted June 30, 2014 Share Posted June 30, 2014 Witam mam takie pytanie nie wyświetlają mi się fotki niektórych urserów mimo że jestem zalogowany pojawia mi się komunikat Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 http://www.fishing.org.pl/private.php?do=showpm&pmid=101784 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 http://www.fishing.org.pl/private.php?do=showpm&pmid=101784 Próbujesz odczytać prywatną wiadomość która nie istnieje, lub nie masz do niej dostępu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasanek Posted July 22, 2014 Share Posted July 22, 2014 Myślę że zdjęcia z galerii są do wglądu dla wszystkich, czy się mylę ? Przy niektórych fotografiach wskakuje mi komunikat: Wiadomość Sasanek nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to: Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę, Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne, Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora, Nie rozumiem, galeria jest do oglądania? Witam Najwyraźniej próbujesz otworzyć zdjęcie osoby która mam poniżej 10postów na koncie, ostatnio wprowadziłem ograniczenie, jedynie aktywny użytkownik może posiadać galerię i stąd problem z dostępem do tych fotek. Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Nie rozumiem, galeria jest do oglądania? Przegapiłem wątek, podaj przykład fotki która się nie otwiera, sprawdzę to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Takich zdjęć jest dość sporo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Dzięki, sprawdź teraz czy jest poprawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apioo Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Tak, teraz mi się otwiera to zdjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Dałem wszystkim userom uprawnienia do tworzenia galerii, z tym że zdjęcia użytkowników którzy nie posiadają na koncie co najmniej 10 postów będą musiały zostać zatwierdzone przez moderatora, użytkownicy "aktywni" z min 10 postami na koncie nie mają takich "udogodnień" Problem z brakiem dostępu do niektórych zdjęć wiązał się z próbą otworzenia fotki, która należała du usera nie posiadającego 10pkt na koncie, parobem rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Może dałoby by radę zwiększyć nieco rozmiar zamieszczanych zdjęć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 6, 2014 Share Posted August 6, 2014 Problem z wielkością zdjęć jest taki że ustala się go raz dla wszystkich zdjęć (załączników i zdjęć w galerii). O ile fotki w załącznikach mogły by mieć większą rozdzielczość to w przypadku zdjęć z galerii zmiana rozdzielczości wymagała by zmiany szerokości całego forum. Na jesieni planuję modernizację wyglądu, szerokość serwisu będzie generowana dynamicznie w zależności od ustawień ekranu użytkownika a nie statycznie jak ma to miejsce teraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts