Sasanek Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Chciał bym dorobić część szczytową do wędki bambusowej która składa się z 3 segmentów, jak do tej pory nie udało mi się znaleźć w sklepach prostego kawałka który by się do tego nadawał. Z tond też moje pytanie, jak prostować bambus lub w jaki inny sposób da się to dopasować.
luksaj Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Kolego @Sasanek wstaw jakieś fotki żeby zobrazować dokładnie o co ci chodzi
Sasanek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Na 1 zdjęciu widać całe wędzisko, 2 Przedstawia uszkodzony element a 3 kielich do którego muszę włożyć nową szczytówkę. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
luksaj Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 (edited) Ciężka sprawa Edited February 26, 2012 by luksaj
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 ... kielich do którego muszę włożyć nową szczytówkę. Nie kielich tylko złączka. Poszukaj w sklepach (GARDEN) "szczytówki" która będzie pasowała może być lekko krzywa. Taką szczytówkę wygotuj w wodzie i powieś gdzieś z dużym obciążnikiem do wyschnięcia. A potem będzie już z górki.
frycek Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Bambus inaczej niż drewno, gnie się nad płomieniem.
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A drzewo pewnie nie to ciekawe . Ze względów na równomierność podgrzania i brak możliwości przegrzania sugeruję rynnę i wodę , i wyjdzie z tego piękna prosta szczytówka.
Sasanek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Dzięki za pomoc jak uda mi się to zrobić zamieszczę zdjęcie.
Sasanek Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Dziękuje panu Czekale, postaram się zamieścić firmy z cholu ryb na tym klasyku.
Recommended Posts