Bogol Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Ostatnio byłem w swoich ustawieniach na forum i coś pozmieniałem , ale nie wiem co. Teraz jak wchodzę na wątek np.Wisłok to kolejność dodawanych wiadomości jest od tyłu . Co zmienić ? Dodam jeszcze że jak się wyloguje to jest ok , a tylko się zaloguję i jest odwrotnie no i jeszcze zawsze miałem z prawej strony wszystkie informacje co do tego co kto gdzie złapał a teraz są tam moje ostatnie dwie wiadomości i żadnych innych , co by nikt nic nie pisał od wczoraj ! Jak macie jakieś rady to piszcie mi na gg bo tu może ich nie odczytam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 To może obróć monitor :) :) :) ;D Krzych pewnie coś zaradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Wiślak dobrze pisze, obróć monitor ! Jest też drugi sposób Wejdź do Profilu -> Modyfikuj profil -> Opcje wyglądu -> odznacz Pokazuj najnowsze wiadomości na górze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 Dzięki panowie za rady bo pomogło i widze że humorek wam dopisuje . Monitor odwracałem ale było to samo !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts