Bogol Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ostatnio byłem w swoich ustawieniach na forum i coś pozmieniałem , ale nie wiem co. Teraz jak wchodzę na wątek np.Wisłok to kolejność dodawanych wiadomości jest od tyłu . Co zmienić ? Dodam jeszcze że jak się wyloguje to jest ok , a tylko się zaloguję i jest odwrotnie no i jeszcze zawsze miałem z prawej strony wszystkie informacje co do tego co kto gdzie złapał a teraz są tam moje ostatnie dwie wiadomości i żadnych innych , co by nikt nic nie pisał od wczoraj ! Jak macie jakieś rady to piszcie mi na gg bo tu może ich nie odczytam!
Andre Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 To może obróć monitor :) :) :) ;D Krzych pewnie coś zaradzi.
krs Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wiślak dobrze pisze, obróć monitor ! Jest też drugi sposób Wejdź do Profilu -> Modyfikuj profil -> Opcje wyglądu -> odznacz Pokazuj najnowsze wiadomości na górze
Bogol Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dzięki panowie za rady bo pomogło i widze że humorek wam dopisuje . Monitor odwracałem ale było to samo !!!
Recommended Posts