Jump to content

Recommended Posts

Posted

Siema już jestem łysy od myślenia ,chce zmienić numer konta na inny w allegro w payu .

Już naczytałem się na googlach i jestem tuman fest :mad:

Trzeba mieć kod z ostatniej wypłaty --- > Pomoc

ale ja szukam tego kodu chyba 6 cyfrowy i za cholerę nie mogę znaleźć ,przy ostatnich wypłatach mam tylko ID nie ma nigdzie tego CODE ,nie wiem może nie widzę ...

Niech mnie ktoś oświeci i napisze krok po kroku gdzie to jest ,prosi bardzo kroku:cool:

Posted

Sprawdziłem moją ostatnią wpłatę z PayU i mam w tytule przelewu taki zapis :

Wypłata PayU CODE(XXXXX) IdT(XXXXXXX) nick_z_allegro

Nadawca przelewu : PAYU SPÓŁKA AKCYJNA UL. MARCELIŃSKA 90 60-324 POZNAŃ

Może system bankowy nie wyświetla całego wpisu i wycina część tytułu :rolleyes: ? Zadzwoń na infolinię banku podaj szczegóły przelewu, powinni ci pomóc.

Posted

Eechhhh młodzieży, otwierasz zakładkę PayU - Konfiguracja konta - następnie Rachunek Bankowy - Zmień ustawienia - wpisujesz kod z TYTUŁU PRZELEWU (z banku, a nie ze strony allegro) i tam jest napisane "wypłata PayU CODE(......)" to co w nawiasie wpisujesz w "kod z ostatniej wypłaty" w nr konta nowe konto i ... czytając myśleć :D KRS Kroku szukał kodu na zestawieniach wypłat na stronie allegro.

Posted
KRS Kroku szukał kodu na zestawieniach wypłat na stronie allegro.

A to już wyjaśnione, zrozumiałem że szukał tego w systemie bankowym. W każdym razie źle koledze @kroku nie doradziłem wręcz odwrotnie :D