nsevo Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Nie wiedziałem gdzie zapytać.Mam pewien problem,czytając sobie forum,po przeczytaniu tematu zawsze wciskam przycisk wstecz i cofam się do głównego menu forum.Tak było kiedyś,teraz mam nowy laptop i nieraz naciskam po kilka razy wstecz tą strzałkę w lewym górnym rogu ---> i dalej nie chce mi cofnąć.Pomoże ktoś rozwiązać ten problem?strasznie jest to frustrujące,a szczerze to komputerowiec ze mnie żaden.Na starym laptopie nie miałem nigdy takiego problemu
krs Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 naciskam po kilka razy wstecz tą strzałkę w lewym górnym rogu ---> i dalej nie chce mi cofnąć. Klawisz wstecz wygląda raczej odwrotnie <--- . Jakiej używasz przeglądarki ? Zainstaluj najnowszego firefoxa i nie będziesz miał problemów z przeglądaniem PSW i innych stron w sieci. Adres: Mozilla Firefox Web Browser Dodam że 50% odwiedzających PSW używa firefoxa. Internet Explorera tylko 15% Chrome 20%, Operę 12%.
nsevo Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Racja strzałka <----.Ja używam operę,wcześniej też miałem operę i nie było żadnych problemów.
Recommended Posts