apioo Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 (edited) Dostałem dwa powiadomienia na maila o prywatnej wiadomości, ale wiadomości nie otrzymałem, co może być przyczyną? Edit chyba są to maile co przyszły z opóźnieniem. Edited April 3, 2012 by apioo
kroku Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Może masz skrzynkę zapchaną ,pousuwaj wiadomości i może będzie lepiej .Ja tak miałem przynajmniej .
krs Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nie zauważyłem wcześniej tego wątku. Kroku ma rację prawdopodobnie spowodowane to było przepełnioną skrzynką PW. Podniosłem limit prywatnych wiadomości z 500 do 1000.
apioo Posted April 6, 2012 Author Posted April 6, 2012 Usunąłem parę wiadomości i jest git, dzięki Kroku i Krs:)
kroku Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 A tego browara za pomoc to sobie życzę nie wirtualnie a tak normalnie po bieszczadzku czyli nad Sanem.
apioo Posted April 6, 2012 Author Posted April 6, 2012 Kroku da rade załatwić Tylko jeszcze nie wiem jak z urlopem będę miał jeśli mini zlot byłby 1-3 maja bo kierownik mi coś świruje...najwyżej na jeden dzień zaglądnę
Recommended Posts