Mateusz91 Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Witam, Mam okazję zakupić 2 młynki shimano baitrunner w cenie 140$ produkcji Japońskiej podobno w bardzo dobrym stanie Jest to ten model: KOŁOWROTEK SHIMANO BAITRUNNER 6500 MOCARNY ko wb (2205225487) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. I teraz pytanie do was: Miał ktoś może styczność z tymi młynkami? Patrząc na ceny tych młynków w Polsce cena jest dosyć atrakcyjna dlatego zależy mi na opini ludzi, którzy mieli styczność z tym kołowrotkiem. Pozdrawiam
mapet77 Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Jeśli masz kupić dwa kołowrotki w tej cenie to się nie zastanawiaj. Widziałem taki kręcioł u gościa nad wodą i sprawiał wrażenie solidnej, niezniszczalnej konstrukcji: duży korpus i obudowa, wygodna rączka do kręcenia. Jedyne, co mnie się nie widziało to szpula, a w zasadzie materiał z jakiego jest wykonana. Ale może było to podyktowane tym, ze sam mam 2 "Szymki" i są o o wiele młodsze modele niż ten.
Recommended Posts