MunieK Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 otóż chodzi mi o problem z godzinami tzn nie problem ale widocznie podczas zmian serwisowych nie została ustawiona godzina dobra bo możliwe ze silnik forum ma czas GMT +1 a strona GMT czas uniwersalny i stad ta różnica załączam fotkę na której wszystko widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Jest to wina skryptu który wyświetla ostatnie posty na forum, skrypt napisany przeze mnie i jak widać z nowym silnikiem się troche "gryzie". Nie miałem jeszcze czasu dostosować go do współpracy z wordpressem, myślę że jutro ten błąd poprawię Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted December 20, 2009 Author Share Posted December 20, 2009 rozumie jak dla mnie to możesz nawet i za tydzień poprawić chciałem tylko zgłosić mała usterkę bo myślę ze dążymy do tego aby serwis byl w pelni sprawny a ze rzuciło mi się to w oczy to postanowiłem napisać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts