SpawN Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Witam, w związku z tym że idzie weekend majowy chciał bym się wybrać na rybki. Niestety raczej nie dam rady opłacić w tym roku karty wędkarskiej więc może ktoś zna łowiska prywatne w okolicach Rzeszowa.Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.Pozdrawiam
tedi62 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Stawy RTWS w Tyczynie, polecam, trzeba wykupić licencję 1 dniową za 15 lub 35zł
Mateusz91 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 A ja mam z innej paki pytanie, może ktoś wie gdzie są stawy prywatne w okolicy Rzeszowa gdzie można połowić dużo karpików, nie chodzi mi nawet o wielkość. Tylko chciałbym dziewczynę podszkolić w holu rybek a jak wiadomo na płociach niewiele się nauczy. Wcześniej takim łowiskiem były stawy w Głogowie, ale teraz na grubo tam wydobywana ziemia jest więc odpadło.
rapala Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Rajszula -Żołynia,koszt licencji to prawdopodobnie 25 zł/dzień. Łowisko Przystanek Stawy - Grembów Łowisko wędkarskie Przystanek Stawy || ŁowiskaWędkarskie.pl Zgoda koło Jarosławia ,Łowisko Zgoda || ŁowiskaWędkarskie.pl ...
Mateusz91 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Rajszula to łowisko gdzie niewiele się dzieje, powiem inaczej: jak przypali słońce, nie ma co się wybierać, bo na metr kwadratowy brzegu przypada mniej więcej 3 plażowiczów. Generalnie łowić można tam wcześnie wiosną, w dni deszczowe i zimne jesienie, tyle że w październiku już zamykają łowisko:confused: Śmieszna woda jak na wodę "licencjonowaną"
bartosz Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Na rajszuli jeszcze się nie kąpią, zacznie się dopiero w maju. I zrobili rogatki, teraz nie można dojechać nad samą wodę. Co do karpików to staw browarny w Łańcucie. Wprawdzie okolica do dupy jednym słowem, ale z takiego bajorka co chwila coś brało.
tuniemaryb Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 (edited) witam, odswiezam temat, szukam prywatnego lowiska w okolicach rzeszowa, mialem spora przerwe w wedkowaniu, karty jeszcze nie oplacilem, chce zabrac znajomych i zachecic ich do wedkarstwa. najlepiej zeby byl to staw typowy dla wedkarzy bez plazowiczy. Edit:Proszę o zapoznanie się z Regulaminem pkt.7.Witamy na forum PSW. Edited July 9, 2012 by rapala
SpawN Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 proszę Regionalne Towarzystwo Wędkarskie "STRUG" w Tyczynie
dany_76 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Cześć, gdzie w okolicach Rzeszowa można pojechać na spinning na jakąś ciekawą komercję? Oczywiście żyby coś się działo ?
ORINOKO Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Pinezka W pobliżu: Ostrów https://maps.app.goo.gl/RQ5ZvyqAW4b9y4KR8 Ponoć na tym łowisku są zacne szczupaki
dany_76 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 A jak tam się płaci? Jest tam ktoś na łowisku?
ORINOKO Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Wiem, że nowo otwarte, a jak z opłatami to nie wiem. Pytaj w haczykowo.pl
Piotrek10 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Pierwsze słyszę a mieszkam blisko?Kto to prowadzi?
Bobsoon89 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Jest jest, słyszałem że mają otwierać. Czy to jest to łowisko? Na filmie mówią, że jeszcze nie otwarte, ale film nagrywany pewnie kilka tyg temu
klonek02 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 W Ociece mają otworzyć łowisko bedzie staw wydzielony dla methodfeedera jeden karpiowy i ma byc też jeden staw dla spinningistów. Ogólnie start jest planowany na wiosnę. Tak to jest to łowisko co lucio był
Piotrek10 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Świetnie!Ale wszystko sprowadza się do sprywatyzowania. Jak patrzę na znajomych to co raz więcej osób idzie w tą stronę aby nie opłacać PZW,tylko opłacać komercję.
jon987 Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 18 godzin temu, Piotrek10 napisał: Pierwsze słyszę a mieszkam blisko?Kto to prowadzi? Pan Ryba
klonek02 Posted December 27, 2020 Posted December 27, 2020 Godzinę temu, jon987 napisał: Pan Ryba i tu sie mylisz, Łowisko jest prywatnego inwestora który nie jest wędkarzem i w sumie tylko wykłada kase na to, a pan ryba jest to człowiek który wyczuł okazje do promowania swojej paszy i dlatego się reklamuje w taki sposób że każdy myśli że łowisko jest jego
Recommended Posts