Bastuś z Bratko Posted December 26, 2009 Share Posted December 26, 2009 Po przejrzeniu zawartości naszej galerii zaobserwowałem kilka przypadków zdjęć, które według mnie powinny znajdować się gdzie indziej. Zjawisko to jest szczególnie widoczne wśród starszych zdjęć w albumie "Nad wodą". Jest tam wiele zdjęć prezentujących okazałe rybska i aż proszące się o przeniesienie do albumu "Taaka ryba". Oprócz tego również w albumach "Zalew Floryda" i "Żwirowisko w Łętowni" jest kilka zdjęć, które nie pasują do pozostałych. Jeżeli zdecydujesz się na wprowadzenie tych poprawek to uważaj żeby nie zdublować zdjęć bo z tego co widziałem to są takie przypadki, że identyczne zdjęcia są w kilku albumach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 W galerii "Nad wodą" jest wiele fotek mojego autorstwa na których są moi kumple z niezłymi rybkami ,ale niestety nie ma ich w śród członków PSW ,dlatego te foty są tam i tam powinny zostać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts