Jump to content

Recommended Posts

Posted

Napisz kolego coś więcej!!! Jaki rejon Cie interesuje, jaki karp i na jak długo planujesz zasiadać???

Kiedyś @rapala zapodał większość łowisk karpiowych na podkarpaciu, jak poszukasz to napewno znajdziesz!:-))

Posted

Rejon to tam gdzie tylko mogę łowić gdzie mam kartę ;D Zasiadki tak 5-8 h Nocki na wakacjach bo mam 14 lat. :mad:

Nie znalazłem coś @rapali coś na temat łowisk ;D

Posted

Czyli gdzie możesz łowić?? Okręg Rzeszów, Krosno....?? Nie mam teraz dojścia do kompa, więc Ci dziś nie pomoge z tymi łowiskami!! Ewentualnie jutro sprawdze i napisze, chyba że wcześniej @rapala Cie nakieruje!:-))

Posted

Wpisz w wyszukiwarce- Gdzie na karpia!!:-))

Był już taki temat i masz tam podane łowiska w różnych okręgach!

Pozdro:-))

Posted

Akurat z karpiem to nie powinno być problemu bo przecież Rzeszowskie karpiem stoi.

Ciekawe rzeczy natomiast słyszałem o Biszczy. Dniówka kosztuje tam 20 zł. Wolno wędkować tylko w weekendy opłata 40 zł. Nie wolno wywozić i zanęcać. Metoda spławikowa lub gruntowa z oliwką bez koszyka. Górny ochronny wymiar karpia to 50cm i właśnie takie najczęściej biorą.

Nie byłem tam osobiście ale rozmawiałem z tamtejszymi władzami. Opłaty można dokonać na miejscu po przyjeździe. Zbiornik ma około 44 ha.