GrzechMarcin Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Jakie polecacie łowiska na karpie Można prywatna wiadomość żeby ogólnie nie zdradzać ;p Będe tam nieczęsto bo problem z transportem
manitu Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Napisz kolego coś więcej!!! Jaki rejon Cie interesuje, jaki karp i na jak długo planujesz zasiadać??? Kiedyś @rapala zapodał większość łowisk karpiowych na podkarpaciu, jak poszukasz to napewno znajdziesz!:-))
GrzechMarcin Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Rejon to tam gdzie tylko mogę łowić gdzie mam kartę ;D Zasiadki tak 5-8 h Nocki na wakacjach bo mam 14 lat. Nie znalazłem coś @rapali coś na temat łowisk ;D
manitu Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Czyli gdzie możesz łowić?? Okręg Rzeszów, Krosno....?? Nie mam teraz dojścia do kompa, więc Ci dziś nie pomoge z tymi łowiskami!! Ewentualnie jutro sprawdze i napisze, chyba że wcześniej @rapala Cie nakieruje!:-))
manitu Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Wpisz w wyszukiwarce- Gdzie na karpia!!:-)) Był już taki temat i masz tam podane łowiska w różnych okręgach! Pozdro:-))
Pittspeed Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Jak jesteś z Rzeszowa, i na wodach PZW chcesz łowić karpie to proponuje Lipie.
wifer Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Akurat z karpiem to nie powinno być problemu bo przecież Rzeszowskie karpiem stoi. Ciekawe rzeczy natomiast słyszałem o Biszczy. Dniówka kosztuje tam 20 zł. Wolno wędkować tylko w weekendy opłata 40 zł. Nie wolno wywozić i zanęcać. Metoda spławikowa lub gruntowa z oliwką bez koszyka. Górny ochronny wymiar karpia to 50cm i właśnie takie najczęściej biorą. Nie byłem tam osobiście ale rozmawiałem z tamtejszymi władzami. Opłaty można dokonać na miejscu po przyjeździe. Zbiornik ma około 44 ha.
Mateusz91 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Było kupę tematów na ten temat, wystarczy poszukać: http://www.fishing.org.pl/f30/lowiska-prywatne-okolice-rzeszowa-2517/ http://www.fishing.org.pl/f17/gdzie-na-karpia-685/ Szkoda, że mało kto "szukajki" używa, bo robi się nam mały śmietnik z forum. Coraz więcej tematów o tym samym. Proponuje zapoznać się z tą opcją, bo niedługo zrobi się nam taki syf, że nikt niczego nie znajdzie!
Recommended Posts