Fly Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Witam Dostałem od ojca kołowrotek Daiwa Emblem Pro 5000A. Kołowrotek jest super, nie moge się doczekać pierwszego karpia którego nim wyholuje, lecz dziś wyczytałem, że jest to kołowrotek spiningowy.. Możliwe to jest? Kołowrotek jest bardzo duży, na szpulę wchodzi 500m żyłki 0.30..
Guest Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Jest to kołowrotek karpiowy, który może być również używany do surfcastingu, ze względu na swoje rozmiary. Tak wyczytałem na internecie bynajmniej:) Połamania i wielkich miśków życzę
Mateusz91 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Czemu ja takich prezentów nie dostaje... Bardzo fajny kołowrotek, bez wolnego biegu ale naprawdę fajny młynek. Miałem go w łapach i że tak powiem finezja Połamania
manitu Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 @Mateusz91 bo jesteś niegrzeczny!!!:-))haha Potwierdzam że młynek bardzo dobry, co firma to firma!!! Ja też posiadam młynki Daiwy, tylko inne!! Ogólnie picuś-glancuś!!
Fly Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Kołowrotek spisuje się rewelacyjnie. Co prawda nie uwiesiłem zbyt dużych karpii przez weekend, ale takie do 3kg jak w masło Jestem zadowolony Jak ktoś łowi na Grabinach to zapraszam na
Recommended Posts