krs Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Wielu z Was pisze na innych forach internetowych poświęconych wędkowaniu. Jeżeli chcecie pomóc w promowaniu serwisu dodajcie do waszych profili (stopek) odnośnik do PSW najlepiej w takiej formie : http://www.fishing.org.pl lub : Podkarpacki Serwis Wędkarski http://www.fishing.org.pl Ważne jest aby adres zawierał wpis : http:// Z góry Wielkie dzieki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 I właśnie o to chodzi, promowanie naszego serwisu. Widziałem paru użytkowników na jednym ze znanych forum:) pomożmy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Ja już wkleiłem na "inny" portal nasz adres!!! Niech moc będzie z Nami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Nooo, ja też wkleiłem na innym portalu i od razu został skasowany i dostałem ostrzeżenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 1, 2010 Author Share Posted January 1, 2010 Nooo, ja też wkleiłem na innym portalu i od razu został skasowany i dostałem ostrzeżenie. Hehe, można wiedzieć co to za tolerancyjny "portal" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Haczyk.pl i reakca była błyskawiczna hahahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 wedkuje.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 ja wkleiłem linka w swoim profilu, i na razie jeszcze jest!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 1, 2010 Author Share Posted January 1, 2010 Może admini serwisu wędkuje.pl nie są tak przewrażliwieni jak na haczyku Dziwię się temu że komuś z haczyka przeszkadzał link w stopce do niekomercyjnego serwisu związanego z wędkowaniem, rozumiem jakby była to reklama komercyjna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Na jerkbait.pl wszystko w porządku Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 1, 2010 Author Share Posted January 1, 2010 Widziałem Dodaj do linku http:// to powinno sprawić że link będzie aktywny a jak to nie pomoże to wstaw takie cuś [url]www.fishing.org.pl[/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Na Haczyku to już rok temu dostałem nie jedno a trzy ostrzeżenia za Nasz link. W regulaminie jest napisane, że nie wolno umieszczać w podpisie linków do innych portali wędkarskich. Jest to chyba 10 punkt a ja doszedłem chyba tylko do ósmego:) W sumie regulamin rzecz święta. Przy promowaniu portalu należy pamiętać aby nie nadużyć gościnności admina. Były już przypadki, że ludzie wchodzili na listę użytkowników danego portalu i wysyłali linki do innego portalu jak leci. Co do promowania portalu to jak znajdę czas to stworze kartkę w formacie A4, na której będzie parę słów o PSW z możliwością oderwania karteczki z linkiem do Nas. Coś takiego jak na przystankach autobusowych. Roześle się to do userów z różnych miejscowości a oni za zgodą sprzedawcy nakleją to w sklepach wędkarskich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Krzychu już gra , dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 1, 2010 Author Share Posted January 1, 2010 W sumie regulamin rzecz święta. Przy promowaniu portalu należy pamiętać aby nie nadużyć gościnności admina. Były już przypadki, że ludzie wchodzili na listę użytkowników danego portalu i wysyłali linki do innego portalu jak leci. Zgadza się regulamin rzecz święta, jednym przeszkadza umieszczanie linków w stopkach innym nie, ja osobiście nie mam nic przeciwko takiemu promowaniu. Co innego rozsyłanie spamu, tego nie cierpię i sam nie rozsyłam Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Zgadzam się z tym,że regulamin rzecz święta i jeśli zabranie się w nim takich rzeczy to nie mamy się co łudzić,że ktoś z administracji na innym forum czy portalu tego nie zobaczy,prędzej czy później tak będzie,a co za tym idzie user dostanie ostrzeżenie lub bana-znam to z autopsji .Może warto porozmawiać z adminami na innych tego typu stronach o propozycji wymiany banerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 To oczywiste, tam gdzie tego zabraniaja nie powinno sie umieszczac linków w stopkach. Jednak na wielu forach dopuszcza się umieszczanie nie tylko linków ale nawet kodu html. Przykład jerkbait.pl , multiplikator.pl czy wedkarskiswiat.pl a to tylko krótki przykład. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Dostało się i mi. Dwa ostrzeżenia za podanie linka w postach. Oczywiście z regulaminem byłem na bakier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted January 2, 2010 Author Share Posted January 2, 2010 Dostało się i mi. Dwa ostrzeżenia za podanie linka w postach. Oczywiście z regulaminem byłem na bakier. Blokuję ten wątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts