krs Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wielu z Was pisze na innych forach internetowych poświęconych wędkowaniu. Jeżeli chcecie pomóc w promowaniu serwisu dodajcie do waszych profili (stopek) odnośnik do PSW najlepiej w takiej formie : http://www.fishing.org.pl lub : Podkarpacki Serwis Wędkarski http://www.fishing.org.pl Ważne jest aby adres zawierał wpis : http:// Z góry Wielkie dzieki.
Szymek Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 I właśnie o to chodzi, promowanie naszego serwisu. Widziałem paru użytkowników na jednym ze znanych forum:) pomożmy
mapet77 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja już wkleiłem na "inny" portal nasz adres!!! Niech moc będzie z Nami
Dzienciol Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nooo, ja też wkleiłem na innym portalu i od razu został skasowany i dostałem ostrzeżenie.
krs Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Nooo, ja też wkleiłem na innym portalu i od razu został skasowany i dostałem ostrzeżenie. Hehe, można wiedzieć co to za tolerancyjny "portal" ?
Dzienciol Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Haczyk.pl i reakca była błyskawiczna hahahaha.
mapet77 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ja wkleiłem linka w swoim profilu, i na razie jeszcze jest!!!
krs Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Może admini serwisu wędkuje.pl nie są tak przewrażliwieni jak na haczyku Dziwię się temu że komuś z haczyka przeszkadzał link w stopce do niekomercyjnego serwisu związanego z wędkowaniem, rozumiem jakby była to reklama komercyjna...
krs Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Widziałem Dodaj do linku http:// to powinno sprawić że link będzie aktywny a jak to nie pomoże to wstaw takie cuś [url]www.fishing.org.pl[/url]
Siksa Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Na Haczyku to już rok temu dostałem nie jedno a trzy ostrzeżenia za Nasz link. W regulaminie jest napisane, że nie wolno umieszczać w podpisie linków do innych portali wędkarskich. Jest to chyba 10 punkt a ja doszedłem chyba tylko do ósmego:) W sumie regulamin rzecz święta. Przy promowaniu portalu należy pamiętać aby nie nadużyć gościnności admina. Były już przypadki, że ludzie wchodzili na listę użytkowników danego portalu i wysyłali linki do innego portalu jak leci. Co do promowania portalu to jak znajdę czas to stworze kartkę w formacie A4, na której będzie parę słów o PSW z możliwością oderwania karteczki z linkiem do Nas. Coś takiego jak na przystankach autobusowych. Roześle się to do userów z różnych miejscowości a oni za zgodą sprzedawcy nakleją to w sklepach wędkarskich.
krs Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 W sumie regulamin rzecz święta. Przy promowaniu portalu należy pamiętać aby nie nadużyć gościnności admina. Były już przypadki, że ludzie wchodzili na listę użytkowników danego portalu i wysyłali linki do innego portalu jak leci. Zgadza się regulamin rzecz święta, jednym przeszkadza umieszczanie linków w stopkach innym nie, ja osobiście nie mam nic przeciwko takiemu promowaniu. Co innego rozsyłanie spamu, tego nie cierpię i sam nie rozsyłam
beret Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Zgadzam się z tym,że regulamin rzecz święta i jeśli zabranie się w nim takich rzeczy to nie mamy się co łudzić,że ktoś z administracji na innym forum czy portalu tego nie zobaczy,prędzej czy później tak będzie,a co za tym idzie user dostanie ostrzeżenie lub bana-znam to z autopsji .Może warto porozmawiać z adminami na innych tego typu stronach o propozycji wymiany banerów.
krs Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 To oczywiste, tam gdzie tego zabraniaja nie powinno sie umieszczac linków w stopkach. Jednak na wielu forach dopuszcza się umieszczanie nie tylko linków ale nawet kodu html. Przykład jerkbait.pl , multiplikator.pl czy wedkarskiswiat.pl a to tylko krótki przykład.
Andre Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Dostało się i mi. Dwa ostrzeżenia za podanie linka w postach. Oczywiście z regulaminem byłem na bakier.
krs Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Dostało się i mi. Dwa ostrzeżenia za podanie linka w postach. Oczywiście z regulaminem byłem na bakier. Blokuję ten wątek
Recommended Posts