jogirobert Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Koledzy używał już ktoś z was błystek takie jak MEPPS THUNDER BUG No1 Kusi mnie aby zakupić, ale czy to skuteczna przynęta? MEPPS THUNDER BUG No.1' KOLEKCJA [3 szt] PROMO (2315849945) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
lisses Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Mam taką jedną, powiem że pracuje ciekawie z przerwami imitując owada próbującego wydostać się na pow. wody ale nie udało mi się jeszcze nic na nią złowić.
frankozola Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Miałem taką rok temu - kupiłem "używaną" za 5zł. Siadł mi na nią pstrąg a potem ją zerwałem ;/ ogólnie fajna przynęta, ładnie pracuje
jogirobert Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Zakupiłem komplecik blaszek ,jak dotrą do mnie w sobotę . Jadę nad wodę i zobaczymy, napewno się podzielę spostrzeżeniami.
frodarek Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Czy orientuje się ktoś czy jest dostępny Meppsa Przewodnik Spinningisty 2015 w którymś sklepie wędkarskim w Rzeszowie?
Recommended Posts