GrzechMarcin Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Witam ; ) Poszukuje ciekawego miejsca na wypoczynek z rodziną , myśle o łowieniu ryb , kąpielisku i czynnym wypoczynku Zna ktoś takie miejsce ?
kafel Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Agroturystyka | DomPrzyWodzie.pl Jadwiga i Jacek Przybylscy - Odzechowa kolo Sanoka
manitu Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Kolego polecam Bieszczdy:-)) Masz Zalew Soliński i pikne góry!!:-)) W necie napewno znajdziesz jakieś zakwaterowanie!!
ryba7 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Polecam Czarną Łańcucką, pewna kobieta ma tam 14 hektarów ogrodzonego terenu na których są 3-4 domki i kilka stawów w których pływają ładne rybki. Domki z wyposażoną kuchnia tak więc żadnych klamotów nie trzeba brać. Niestety nie mam do niej kontatku. Zdjęcie z tego miejsca mam w swoim albumie pt Cisza i spokój. Naprawdę gorąco polecam!
majster222 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Polecam Czarną Łańcucką,... Chyba chodzi o to: Leśna Zagroda - Czarna. Byłem tam raz zobaczyć w tamtym roku. Bardzo przyjemne miejsce do imprezowania (grill, ognisko, itp.) Co do wędkowania to było dodatkowo płatne i tylko dla wynajmujących domek (chyba że się coś zmieniło). Jaka tam ryba pływa to niewiem. Trzeba dzwonić i dopytywać.
Kajtelek2 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Jeśli wypoczynek z rodziną,czysta woda,pływanie,jakieś tam rybki polecam Jezioro Białe /Okuninka.Byłem pierwszy raz tam i odrazu mi się spodobało,łagodne zejscie do wody,woda kryształ,dno twarde-piasek schodzi stopniowo,plaże-jest gdzie rozłożyć kocyk,wypożyczalnie sprzętu wodnego,pomosty.Byłem bez pontonu,ale z pomostu udało sie złapać szczupaczka 47cm i jakieś okonie,w tym roku też tam wracam zabierając ponton,silnik,sonar:).
Mateusz91 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Dokładnie Jezioro Białe super czyste. Rodzinka na pewno będzie zadowolona, woda dla dzieciaków odpowiednia. Ratownicy na kąpieliskach. Wg. mnie woda na drapieżnika cudowna.
adamus78 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Zgadzam się z wami że woda fajna tylko te tłumy:mad:
Piotrek10 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Witam moja rodzinka też poleca to miejsce i ja również w tym roku wybieram się tam na wypoczynek:)
Kajtelek2 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 To może sie spotkamy:)...w planach wakacyjnych mam jeszcze w tym roku za Lub.jezioro Piaseczno,Krasne,lubię czysta wodę i klimat,gdy ciągnę woblera w toni np. Rapale Magnum:)i widzę go na paru metrach.Ryby to nie wszystko:p.
ryba7 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Chyba chodzi o to: Leśna Zagroda - Czarna.Byłem tam raz zobaczyć w tamtym roku. Bardzo przyjemne miejsce do imprezowania (grill, ognisko, itp.) Co do wędkowania to było dodatkowo płatne i tylko dla wynajmujących domek (chyba że się coś zmieniło). Jaka tam ryba pływa to niewiem. Trzeba dzwonić i dopytywać. Dokładnie o to mi chodziło a co do ryb to są tam łaadne karpie i karasie, lin, dużo płoci i szczupak. Właścicielka twierdziła że 2 lata temu wpuściła tam kilka sztuk jesiotra:eek: Na zbiorniku jest zakaz spiningowania a opłata za wędkowanie to 20zł doba ale tylko dla wynajmujących domki.
ryba7 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Zadzwoń i zapytaj bo nie pamiętam dokładnie ale coś koło 40zł od głowy.
bronzo77 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Panowie macie jakieś sprawdzone domki/kwatery nad Białym ? Myślę raczej o leżeniu brzuchem do góry niż o wędkowaniu; luksusów nie potrzebuję, ot jak będzie lodóweczka na napoje to będzie git W grę wchodzą też inne spokojniejsze miejsca tamtego regionu.
resovia Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ma ktoś jakieś ciekawe domki nad soliną tzn sprawdzone blisko woda aby można było wypocząć z dziećmi i coś tam połowić?
manitu Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ja zarezerwowałem na sierpień domek w Rajskim!! Domek jest 5 osobowy i podobno full wypas!:-)) To są domki bodajże Naftomontarzu!! Cena chyba 180zł za dobe!! Pisze podobno bo brat ma zniżke 50% i wyszło 90zeta!!:-)) Na necie napewno znajdziesz!
manitu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nie ma sprawy!:-)) Tylko jakbyś sie zdecydował to przedzwoń i zapytaj o wolne terminy, bo może być ciężko!! Chociaż mają tam 5 domków 5osobowych to może znajdzie sie wolny termin!:-)) Pozdrawiam
kafel Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Polecam na długi weekend wypad z dziećmi na Roztocze: Zamość - Nielisz - Szczebrzeszyn. Zobaczyć można Zoo, Starówkę, Jezioro w Nieliszu, Chrząszcza w Szczebrzeszynie. Jedyne 150 km - taka alternatywa np. dla Soliny. Aaaa i najważniejsze ryba na Nieliszu bierze:). Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
Recommended Posts