Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolego polecam Bieszczdy:-)) Masz Zalew Soliński i pikne góry!!:-)) W necie napewno znajdziesz jakieś zakwaterowanie!!

Posted

Polecam Czarną Łańcucką, pewna kobieta ma tam 14 hektarów ogrodzonego terenu na których są 3-4 domki i kilka stawów w których pływają ładne rybki. Domki z wyposażoną kuchnia tak więc żadnych klamotów nie trzeba brać. Niestety nie mam do niej kontatku. Zdjęcie z tego miejsca mam w swoim albumie pt Cisza i spokój. Naprawdę gorąco polecam!

Posted
Polecam Czarną Łańcucką,...

Chyba chodzi o to: Leśna Zagroda - Czarna.

Byłem tam raz zobaczyć w tamtym roku. Bardzo przyjemne miejsce do imprezowania (grill, ognisko, itp.)

Co do wędkowania to było dodatkowo płatne i tylko dla wynajmujących domek (chyba że się coś zmieniło).

Jaka tam ryba pływa to niewiem. Trzeba dzwonić i dopytywać.

Posted

Jeśli wypoczynek z rodziną,czysta woda,pływanie,jakieś tam rybki polecam Jezioro Białe /Okuninka.Byłem pierwszy raz tam i odrazu mi się spodobało,łagodne zejscie do wody,woda kryształ,dno twarde-piasek schodzi stopniowo,plaże-jest gdzie rozłożyć kocyk,wypożyczalnie sprzętu wodnego,pomosty.Byłem bez pontonu,ale z pomostu udało sie złapać szczupaczka 47cm i jakieś okonie,w tym roku też tam wracam zabierając ponton,silnik,sonar:).

Posted

Dokładnie Jezioro Białe super czyste. Rodzinka na pewno będzie zadowolona, woda dla dzieciaków odpowiednia. Ratownicy na kąpieliskach. Wg. mnie woda na drapieżnika cudowna.

Posted

To może sie spotkamy:)...w planach wakacyjnych mam jeszcze w tym roku za Lub.jezioro Piaseczno,Krasne,lubię czysta wodę i klimat,gdy ciągnę woblera w toni np. Rapale Magnum:)i widzę go na paru metrach.Ryby to nie wszystko:p.

Posted
Chyba chodzi o to: Leśna Zagroda - Czarna.

Byłem tam raz zobaczyć w tamtym roku. Bardzo przyjemne miejsce do imprezowania (grill, ognisko, itp.)

Co do wędkowania to było dodatkowo płatne i tylko dla wynajmujących domek (chyba że się coś zmieniło).

Jaka tam ryba pływa to niewiem. Trzeba dzwonić i dopytywać.

Dokładnie o to mi chodziło a co do ryb to są tam łaadne karpie i karasie, lin, dużo płoci i szczupak. Właścicielka twierdziła że 2 lata temu wpuściła tam kilka sztuk jesiotra:eek: Na zbiorniku jest zakaz spiningowania a opłata za wędkowanie to 20zł doba ale tylko dla wynajmujących domki.

• 5 weeks later...
Posted

Panowie macie jakieś sprawdzone domki/kwatery nad Białym ? Myślę raczej o leżeniu brzuchem do góry niż o wędkowaniu; luksusów nie potrzebuję, ot jak będzie lodóweczka na napoje to będzie git ;) W grę wchodzą też inne spokojniejsze miejsca tamtego regionu.

• 4 weeks later...
Posted

Ma ktoś jakieś ciekawe domki nad soliną tzn sprawdzone blisko woda aby można było wypocząć z dziećmi i coś tam połowić?

Posted

Ja zarezerwowałem na sierpień domek w Rajskim!! Domek jest 5 osobowy i podobno full wypas!:-)) To są domki bodajże Naftomontarzu!! Cena chyba 180zł za dobe!! Pisze podobno bo brat ma zniżke 50% i wyszło 90zeta!!:-)) Na necie napewno znajdziesz!

Posted

Nie ma sprawy!:-)) Tylko jakbyś sie zdecydował to przedzwoń i zapytaj o wolne terminy, bo może być ciężko!! Chociaż mają tam 5 domków 5osobowych to może znajdzie sie wolny termin!:-))

Pozdrawiam

• 1 year later...
Posted

Polecam na długi weekend wypad z dziećmi na Roztocze: Zamość - Nielisz - Szczebrzeszyn. Zobaczyć można Zoo, Starówkę, Jezioro w Nieliszu, Chrząszcza w Szczebrzeszynie. Jedyne 150 km - taka alternatywa np. dla Soliny.

Aaaa i najważniejsze ryba na Nieliszu bierze:).

Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować