GrzechMarcin Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 (edited) Wie może ktoś coś o tym zbiorniku ? jakie rybki , na co biorą ? Edited May 21, 2012 by rapala
manitu Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Jestem na Zalewie.... przynajmniej 2 razy w tygodniu!!:-)) Co Cie dokładnie interesuje?? Z rybek są tylko śliże,kozy i słonecznice!!:-)) Dno twarde i głębokość ok 30centów-!:-)) Pozdrawiam
GrzechMarcin Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Sory zapomniałem dodać że zalew "Klonowe" <hahaha> :D jaki ja głupi
dawidmalkowicz Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ostatnio byłem na tym zalewie na zawodach wędkarskich noi powiem szczerze, że było słabo. Złapałem 8 okoni takich koło 10cm, 5 płotek takich 12cm nic więcej. Starsi panowie nastawili się na liny lecz ani brania. Pan Adrian ze swoją tyczką złapał kilka krąpi, płotek, okoni. Drodzy koledzy mam dla was przestrogę na tym zbiorniki otóż kiedy zawodnik łapał blisko brzegu, pokrowiec z wędkami miał ok 4 m za sobą i pewien chłopaszek (ok 5 ,6 klasa) podjechał rowerem i zabrał sprzęt warty 500 zł oraz podpórke rolkową pana Adriana . Jechał on drugą stroną zalewu i sam się nakrył wędkarze to zauważyli i właściciel skradzionego sprzetu wyruszył za nim samochodem z kopyta znalazł go, dostał opierdziel kręcił że znalazł te rzeczy w krzakach a nieopodal siedział jego ojciec wnerwiony na syna że tak postąpił . Więc uważajcie, bo to może być szajka grasująca na tym terenie. Pozdrawiam
irenikus Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Potrzebuje wiadomości na temat tego łowiska - jaka ryba dominuje? czy jest dużo płoci , jak tak to czy raczej mała czy większe sztuki? głębokość łowiska i jakie ukształtowanie dna? W dniu jutrzejszym odbywają się tam zawody wędkarskie okręgu Tarnobrzeg. Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam.
Recommended Posts