krs Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Odświeżyłem nieco nasz profil na Facebooku, wcześniej nie przywiązywałem do niego większej uwagi, myślę że teraz to się zmieni Zachęcam wszystkich do odwidzenia naszego profilu pod adresem: Podkarpacki Serwis Wędkarski | Facebook lub klikając w link ze strony głównej - przy okazji proszę o klik w Lubię to Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted July 5, 2015 Author Share Posted July 5, 2015 Nasz profil na facebooku nie był dotychczas traktowany zbyt poważnie, teraz mam nadzieję ten stan się zmieni Będę zamieszczał na nim wybrane zdjęcia użytkowników z odnośnikami do konkretnych wątków, jeżeli ktoś sobie tego nie życzy proszę o kontakt. Przypomnę że w Regulaminie jest zapis: Pkt 3: Użytkownik, poprzez zamieszczenie w serwisie materiałów tekstowych, fotografii lub video udziela Podkarpackiemu Serwisowi Wędkarskiemu niewyłącznej licencji na ich dowolne wykorzystywanie w ramach działalności serwisu w tym usuwanie, zmienianie, publikowanie. To tylko tak celem wyjaśnienia. Niedługo pojawi się na naszym profilu konkurs, śledźcie nas na bieżąco Link do profilu: http://www.facebook.com/pswteam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 Nasz profil na Facebooku nie jest specjalnie przez nas rozwijany, nie chcę robić konkurencji dla portalu publikując byle co jak popadnie, ale dobra wiadomość jest taka ze zbliżamy się do 1000 polubień co może nie jest specjalnie dużym osiągnięciem kont na portalu mamy prawie 6000. Po przekroczeniu 1000 lików zorganizujemy mały konkurs, do wygrania japoński Fluorocarbon marki PeeWee 0,16mm o wartości około 50zł. Tak więc zachęcam do polubienia naszego portalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts