bronzo77 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Może wie ktoś z Was gdzie można wydybać takiego samozwijającego się dynksa do kamizelki, do którego podpina się drobiazgi typu cążki etc. Się to chyba retraktor nazywa... Owszem, znalazłem tutaj: Retraktor T-reign - karabinek - kevlar 120cm (TRHDCA) - Sklep SurvivalTech ale bez przesady nie wydam przecież 80 + przesyłka pewnie z 15 PLN.
Leszek Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Nie wiem gdzie kupić, ale spróbuj zaadoptować ze smyczy.
Andre Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Trochę taniej i "firmowo"... Flyhouse | wdkarstwo muchowe - sklep internetowy"
bronzo77 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Dzięki Andre; jest tam jeszcze kilka innych gadżetów m.in. Wooden Priest he he
Gabriel Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 (edited) Jaxon ma 4 modele Pin on Reel > Jaxon > Akcesoria spinningowe > Sklep wędkarski FISHING-MART (testowałem i mogę polecić -naprawdę dobrze zrobione -ja używam do karnetów na nartach i do kluczy) w tym jeden podwójny, jest kilka modeli z innych firm. Spory wybór masz takze tutaj - Klipsy, Sklep wędkarski, Taimen - w zaleznosci od potrzeb i tego co chcesz powiesić na końcu. PS. Andre widzę ze mucha zaczyna Cię wciągać. Ale Orvisa -jak kupować - to tylko w USA. Edited May 30, 2012 by Gabriel
Andre Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Gabryś mam kamizelkę Orvisa prosto z US&A. Strasznie szybko wyblakła. Kamizelka z Cabelasa za 19 dolców biła ja na głowę pod względem jakości materiału.
Recommended Posts