gruszka Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 dlaczego nie można edytować swoich wątków na forum Kupię, sprzedam, zamienię ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Ja zauważyłem że mogę edytować tylko swój ostatni post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Posty można edytować do 5 minut od ich wysłania. Pozwala to na edytowanie władnych błędów merytorycznych czy ortograficznych. Po upływie tego czasu edytowanie postów jest niemożliwe. Jeżeli chce się coś poprawić po upływie 5 minut należy napisać nowego posta. Spowodowane jest to ostatnią przepychaną na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 A co w przypadku aktualizacji posta np.(zmiana ceny,promocje ,dodanie załącznika itp).czy należy wystawić nowe ogłoszenie-post, jeżeli tak to moim zdaniem zaśmiecimy nasze forum,powtarzającymi się ogłoszeniami-postami.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beret Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Nawet jeśli przepiszesz/skopiujesz całego posta i dodasz do niego jakąś promocję czy załącznik (oczywiście pisząc jako nowy post /odpowiedź) to ukaże się on pod starym,którego admin czy moderatorzy mogą skasować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Gruszka nie każdy czyta posty po kilka razy więc zmiana ceny poprzez edytowanie wątku mogła by być nie zauważona. Zaśmiecaj śmiało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruszka Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 ok,dzięki .Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts