fishing_ft Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Miło mi poinformować społeczność PODKARPACKIEGO SERWISU WĘDKARSKIEGO o powstaniu polskiej strony, która poświęcona jest w całości testom sprzętu wędkarskiego. Zapraszam serdecznie do odwiedzania witryny, która została stworzona przez wędkarzy dla wędkarzy !!! http://fishing-test.pl Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Co do samych testów to przydałoby się abyście ujednolicili testy poszczególnego sprzętu np: woblerów. A tak rozkroiliście wobler Krzyszczyka wyłącznie i tylko dlatego aby UDOWODNIĆ, że jego wyrób jest tandetny. Użytkownikom tego Portalu napomknę, że sklepowi internetowemu Corona Fishing którego działacze po części tworzą stronę fishing-test jest wyjątkowo nie po drodze z Panem Krzyszczykiem. Praktycznie od początku istnienia strony macie tam błąd. Przy testach Invadera w tytule stoi, że testujecie model tonący a już w opisie piszecie, że jest to model pływający. Niby małe przeoczenie ale jednak. Jak dla mnie strona jest ciekawa i warta aby tam zaglądnąć. Część spostrzeżeń autorów testów pokrywa się z moimi spostrzeżeniami na temat poszczególnych akcesoriów czyli śmiało mogę powiedzieć, że testy w jakimś stopniu są rzetelne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Co do wyrobów pana Krzyszczyka to w fishing-test widnieje bardzo zła opinia o nich właśnie. Ja się z nią zupełnie nie zgadzam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spinn_FT Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Witam serdecznie. Każdy ma prawo nie zgodzić się z opinią na temat przynęt. Dla przykładu - na fishing-test.pl są dwa testy przynęt Pana Krzyszczyka i tylko w jednym redakcja uznała przynętę za słabą. Jeżeli ktoś się nie zgadza z testem, może się wypowiedzieć na forum. Każdy przeprowadzony test jest bezpośrendio podlinkowany do odpowiedniego tematu na forum. Do kolega @siksa Do testów rozcinane są nie tylko przynęty Pana Krzyszczyka Twoja słuszna sugestia odnośnie Invadera zostanie oczywiście naniesiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts