Kajtelek2 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 (edited) Witam,woda PZW TBG jaka rybka pływa tam?na co można liczyć,kto z was tam zagląda?Jest na trasie Stalowa Wola-Sandomierz w mieścinie Gorzyce.Dziś jade na kocyk tam,przy okazji zabieram odległościówke. Edited June 21, 2012 by Kajtelek2
lisses Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Łowiłem tam kilka lat temu, jak chwilowo życie zaciągło mnie do TBG. Zabawa była przednia z karpikami, leszczykami, linami, wzdręgą czy płotką. Nie wiem jak jest w tech chwili ale na pewno spróbować warto. Tylko, że przy takiej pogodzie to lepiej wziąć kocyk i sześciopak:beer: Masa turystów, istny piknik latem. Słyszałem o złowionych sporych karpiach, amurach, szczupakach i sumach. Nie jestem pewny ale w lecie chyba był zakaz nęcenia i obowiązują jakieś odrębne zasady jak to na łowiskach specjalnych, z tego co sobie przypominam to jakaś tabliczka tam była. Powodzenia.
Kajtelek2 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Byłem dziś od 17 do 20.Łapałem na spławik na wodzie 1,5m,brały Leszczyki,Płocie,Wzdręgi,rybki na kukurydzę z dna.Fajna była zabawa:).
Kajtelek2 Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Ostatni weekend 2h na kocyku,pod parasolem z odleglosciówka i przynęta kukurydza,dało 2 Leszcze i Płotkę upał jak na Hawajach:D
Recommended Posts