VeJeK Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Witam W związku z tym ze na Wisłoku płynie kawa z mlekiem mam do was drodzy koledzy forumowicze pytanie Gdzie mogę pójść/pojechać najlepiej autobusem nad jakąś rzekę/rzeczkę po spiningować chodzi mi o to żeby woda była czysta. Możecie mi coś doradzić ?? Z Góry dzięki za odpowiedzi
karol Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Jeśli niekoniecznie musi być to rzeka/rzeczka, obadaj sobie żwirownie: na Kwiatkowskiego i w Zwięczycy. Jak na Wisłoku nie da się łowić to tam z reguły zaglądam.
VeJeK Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Byłem ok 3-4 razy już na żwirowni na Kwiatkowskiego i nic a próbowałem na wszystko gumy,obrotówki,woblery,wahadła,boczny trok i nic.Najlepszą opcja była by jakaś rzeczka jakoś bardziej mnie ciągnie do rzek lepiej się tam odnajduje stawy/żwirownie odpadają
Pittspeed Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Strug powinien być czysty, spróbuj szczęścia tam kolego, może jakieo kropka lub klenika zaliczysz
VeJeK Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 o strug to może być dobry pomysł a coś więcej o tej rzeczce ?? gdzie łowić ?? na co ?? Dzięki za odpowiedzi
sharki Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Jak już mowa o Strugu to podpowiedzcie Koledzy czy jest sens łowić na strugu w okolicy mostu na Kwiatkowskiego?? Są tam jakieś ryby?? a jeżeli tak to na co je tam łowić?? pozdrawiam
jon987 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Panowie jak wam nie wstyd wypytywać na co złowić,gdzie rzucać,gdzie są ryby.Troszkę samodzielności a zobaczycie że to będzie was bardziej cieszyło jak sami znajdziecie dobra miejscówkę dobierzecie przynetę i złowicie nawet 15cm klenika. PS nie chciałem nikogo urazić
VeJeK Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Wiadomo ze jest większa radość jak upatrzy sb miejscówkę podejdzie po cichutku na kucaka i złapie nawet takiego malutkiego kleni ka:) pytałem się o strug co i jak ale podobno wszystko jest rozkopane i nie ma nawet co iść na tą rzeczkę Na Wisłoku kawa z mlekiem płynie i nie ma gdzie łowić Czasami aż mnie terepie jak nie mam gdzie iść na ryby
Recommended Posts