Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam

W związku z tym ze na Wisłoku płynie kawa z mlekiem mam do was drodzy koledzy forumowicze pytanie :)

Gdzie mogę pójść/pojechać najlepiej autobusem nad jakąś rzekę/rzeczkę po spiningować chodzi mi o to żeby woda była czysta.

Możecie mi coś doradzić ??

Z Góry dzięki za odpowiedzi ;)

Posted

Jeśli niekoniecznie musi być to rzeka/rzeczka, obadaj sobie żwirownie: na Kwiatkowskiego i w Zwięczycy. Jak na Wisłoku nie da się łowić to tam z reguły zaglądam.

Posted

Byłem ok 3-4 razy już na żwirowni na Kwiatkowskiego i nic a próbowałem na wszystko gumy,obrotówki,woblery,wahadła,boczny trok i nic.Najlepszą opcja była by jakaś rzeczka jakoś bardziej mnie ciągnie do rzek lepiej się tam odnajduje stawy/żwirownie odpadają :(

Posted

o strug to może być dobry pomysł :)

a coś więcej o tej rzeczce ?? gdzie łowić ?? na co ??

Dzięki za odpowiedzi :)

Posted

Jak już mowa o Strugu to podpowiedzcie Koledzy czy jest sens łowić na strugu w okolicy mostu na Kwiatkowskiego??

Są tam jakieś ryby?? a jeżeli tak to na co je tam łowić??

pozdrawiam

Posted

Panowie jak wam nie wstyd wypytywać na co złowić,gdzie rzucać,gdzie są ryby.Troszkę samodzielności a zobaczycie że to będzie was bardziej cieszyło jak sami znajdziecie dobra miejscówkę dobierzecie przynetę i złowicie nawet 15cm klenika.

PS nie chciałem nikogo urazić;)

Posted

Wiadomo ze jest większa radość jak upatrzy sb miejscówkę podejdzie po cichutku na kucaka i złapie nawet takiego malutkiego kleni ka:)

pytałem się o strug co i jak ale podobno wszystko jest rozkopane i nie ma nawet co iść na tą rzeczkę :)

Na Wisłoku kawa z mlekiem płynie i nie ma gdzie łowić :(

Czasami aż mnie terepie jak nie mam gdzie iść na ryby :)