Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pomocy! Czy ktoś z szanownych kolegów ma lub zamierza stać się posiadaczem urządzenia usprawniającego przewiezienie gratów wędkarskich z auta na miejsce połowu? Jak na razie wynalazłem coś takiego: Wózki > Jaxon > Fotele, łóżka, krzesła i wózki > Sklep wędkarski FISHING-MART za 266zł Wózek do przewozu sprzętu wędkarskiego AK-KZS031 Trochę trzeba sobie usprawnić łowienie ryb w odległych od cywilizacji zakątków naszych wód, do których nie dotarła jeszcze ludzka stopa (czytaj: namolnych przechodniów) a noszenie sterty bagaży z auta nad wodę w 30-sto stopniowym upale nie należy do rzeczy łatwych:D

Posted

Opowiem ci taką historyjkę. We Włoszech znaleźliśmy z moim starszym kilka glinianek , oczywiście największe karpie pływały w najstarszych a zarazem najdalej położonych od parkingu . Cholernie chciałem złowic dużego karpia więc kupiliśmy taki wózek Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.elektrostatyk.com/download/foto-44

Koniecznie z jednym kołem bo lepiej się manewruje w krętym terenie.

PS. Karpia udało się złowić :)

Posted

No Rapala, ładny "kombajn" ale chyba nie na moją kieszeń. Zamówiłem już Elektrostatyka WW1, powinna być w następnym tygodniu.

• 2 years later...
Posted

Mam ten sam problem i nie wiem jaki wózek wybrać:confused: i jak się sprawuje takie coś...prośba do kolegów o info w tym temacie...z góry dziękuję za pomoc