mapet77 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Pomocy! Czy ktoś z szanownych kolegów ma lub zamierza stać się posiadaczem urządzenia usprawniającego przewiezienie gratów wędkarskich z auta na miejsce połowu? Jak na razie wynalazłem coś takiego: Wózki > Jaxon > Fotele, łóżka, krzesła i wózki > Sklep wędkarski FISHING-MART za 266zł Wózek do przewozu sprzętu wędkarskiego AK-KZS031 Trochę trzeba sobie usprawnić łowienie ryb w odległych od cywilizacji zakątków naszych wód, do których nie dotarła jeszcze ludzka stopa (czytaj: namolnych przechodniów) a noszenie sterty bagaży z auta nad wodę w 30-sto stopniowym upale nie należy do rzeczy łatwych:D
maciup96 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Elektrostatyk - Witamy na naszej stronie Tu jest strona z wózkami elektrostatyka. Myślę , że w tej dziedzinie mają jeden z najlepszych sprzętów.
uchal Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Opowiem ci taką historyjkę. We Włoszech znaleźliśmy z moim starszym kilka glinianek , oczywiście największe karpie pływały w najstarszych a zarazem najdalej położonych od parkingu . Cholernie chciałem złowic dużego karpia więc kupiliśmy taki wózek Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.elektrostatyk.com/download/foto-44 Koniecznie z jednym kołem bo lepiej się manewruje w krętym terenie. PS. Karpia udało się złowić
rapala Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 @mapett77 ,może coś z wersji "exclusive" Carp Porter™ | Products | Manufacturer of the Carp Porter tackle transportation range.
mapet77 Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 No Rapala, ładny "kombajn" ale chyba nie na moją kieszeń. Zamówiłem już Elektrostatyka WW1, powinna być w następnym tygodniu.
hybel78 Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Mam ten sam problem i nie wiem jaki wózek wybrać i jak się sprawuje takie coś...prośba do kolegów o info w tym temacie...z góry dziękuję za pomoc
Recommended Posts