Guest Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Witam, na zasiadce uszkodził mi się pałąk od namiotu TB ENFORCER EXL. Sam nie wiem, jak to się stało. W pewnym momencie, gdy siedzieliśmy, usłyszeliśmy jakieś "chrup". Dopiero podczas namiotu okazało się, że jedna z części pałąku ma podłużne pęknięcie i jest jakby wyszczerbana. Czy jest szansa dokupić sam pałąk, albo być może ma ktoś na zbyciu coś podobnego?
rapala Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Wpisz w wyszukiwarkę na allegro "pałąk do namiotu" albo zapytaj w sklepie sportowym,w Rzeszowie ul.Mickiewicza,powinni mieć różne długości.
jogo Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Mam to samo tylko z namiotem enforcer sl. Na alledrogo nie ma szans - szukałem. Ja póki co zastąpiłem ta cześć kijkiem z innego namiotu ale po sezonie będzie trzeba poszukać czegoś nowego.
Dominik18king Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Kolega @ www2020 miał to samo. Kupił w Mielcu w jakimś sportowym ten pałąk. Zapytajcie na pw jego. Według mnie w ( Lepszym ) sklepie sportowym powinni mieć.
rapala Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Mam to samo tylko z namiotem enforcer sl.Na alledrogo nie ma szans - szukałem... . Aj tam ,od razu nie ma szans;) Stelaż do namiotu, pałąk, włókno szklane 8,5mm (2545281077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w ofercie są dostępne jeszcze średnice 9.5 i 11mm.Kupujesz ,przycinasz do określonej długości i wymieniasz uszkodzony pałąk.Dwa lata temu kolega również złamał pałąk a cała naprawa trwała kilka minut.Teraz wozi w zapasie dwa ,tak na wszelki wypadek.
jogo Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 No popatrz...ja szukałem i były tylko cale zestawy
www2020 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 (edited) Alpmar - sklep górski Tutaj jest cały zestaw, jak by ktoś był zainteresowany. Tylko ja kupiłem średnicę 11 lub 9mm. Jednen segment mi nie wystarczyła, więc kupiłem cały zestaw i kilka sztuk mi zbywa jak by ktoś chciał to można się dogadać. Edited August 14, 2012 by www2020
LukaszZ Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ogólnie polecam sklepik, dużo przydatnych rzeczy dla wędkarzy i turystów
Guest Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Ok, zobaczę jeszcze, dam znać w najbliższym czasie, muszę sprawdzić średnice pałąku:)
tomeh Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 ewentualnie można sam pałąk postarać się naprawić przez jakieś owinięcie czy sklejenie klejem światłoczułym.
Guest Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Witam! Postanowiłem odświeżyć temat. Patrzyłem trochę po internecie, pytałem po sklepach, ale niestety - nie udało mi się znaleźć średnicy 11m. Czy orientuje się ktoś, gdzie mógłbym w/w produkt zakupić, albo może ma ktoś coś takiego na sprzedaż? Pozdrawiam
Recommended Posts