Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, na zasiadce uszkodził mi się pałąk od namiotu TB ENFORCER EXL.

Sam nie wiem, jak to się stało.

W pewnym momencie, gdy siedzieliśmy, usłyszeliśmy jakieś "chrup". Dopiero podczas namiotu okazało się, że jedna z części pałąku ma podłużne pęknięcie i jest jakby wyszczerbana.

Czy jest szansa dokupić sam pałąk, albo być może ma ktoś na zbyciu coś podobnego?

Posted

Wpisz w wyszukiwarkę na allegro "pałąk do namiotu" albo zapytaj w sklepie sportowym,w Rzeszowie ul.Mickiewicza,powinni mieć różne długości.

Posted

Mam to samo tylko z namiotem enforcer sl.

Na alledrogo nie ma szans - szukałem.

Ja póki co zastąpiłem ta cześć kijkiem z innego namiotu ale po sezonie będzie trzeba poszukać czegoś nowego.

Posted
Mam to samo tylko z namiotem enforcer sl.

Na alledrogo nie ma szans - szukałem...

.

Aj tam ,od razu nie ma szans;) Stelaż do namiotu, pałąk, włókno szklane 8,5mm (2545281077) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. w ofercie są dostępne jeszcze średnice 9.5 i 11mm.Kupujesz ,przycinasz do określonej długości i wymieniasz uszkodzony pałąk.Dwa lata temu kolega również złamał pałąk a cała naprawa trwała kilka minut.Teraz wozi w zapasie dwa ,tak na wszelki wypadek.

Posted (edited)

Alpmar - sklep górski

Tutaj jest cały zestaw, jak by ktoś był zainteresowany. Tylko ja kupiłem średnicę 11 lub 9mm. Jednen segment mi nie wystarczyła, więc kupiłem cały zestaw i kilka sztuk mi zbywa jak by ktoś chciał to można się dogadać.

Edited by www2020
Posted

Ok, zobaczę jeszcze, dam znać w najbliższym czasie, muszę sprawdzić średnice pałąku:)

Posted

ewentualnie można sam pałąk postarać się naprawić przez jakieś owinięcie czy sklejenie klejem światłoczułym.

• 7 months later...
Posted

Witam! Postanowiłem odświeżyć temat.

Patrzyłem trochę po internecie, pytałem po sklepach, ale niestety - nie udało mi się znaleźć średnicy 11m.

Czy orientuje się ktoś, gdzie mógłbym w/w produkt zakupić, albo może ma ktoś coś takiego na sprzedaż? Pozdrawiam