Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia duszpasterskie!!! :)

Otóż nasz kolega @Geo jakiś czas temu złowił swoją "życiówkę" i zmienił stan cywilny. Myślę że należą się gratulacje i życzenia na nowej drodze od całej ekipy z PSW i nie tylko. Czasu na rybki będzie pewnie mniej ale ryby to nie wszystko. Poza tym trzeba zacząć myśleć już o nowym pokoleniu Catch & Release :)) Jeszcze raz wielkie gratulacje Grzechu. Sesja zdjęciowa oczywiście miała miejsce nad Wisłą :)

post-204-14545024667064_thumb.jpg

Posted

Dziękujemy Łukaszu;)

Jedyne co może się zmienić w moim światku wędkarskim to to,że na ryby będę chodził z kanapkami zrobionymi przez żonę:D

Posted

Gratulację, wszystkiego dobrego, na nowej drodze życia! :)

Posted

I pozamiatane...trzeba to oblać:beer:Geo teraz połączysz dwie pasje,a tak poważnie to Wszystkiego Najlepszego na nowej Drodze Życia.:)

Posted

Wszystkiego najlepszego !!

Skończyły się beztroskie, kawalerskie czasy jeżdżenia na ryby bez kanapek - teraz, bez cienia zażenowania będziesz mógł zajść w "ciążę spożywczą u mężczyzn" - naturalnie wywołaną nie piwem, lecz kanapkami :D

PS

Jeździmy razem na ryby, ale chyba zapomniałem oficjalnie pogratulować :o - sądzę, że podczas Zlotu poprę te życzenia silniejszymi argumentami procentowymi :beer:

• 2 weeks later...
Posted

Każdy widze się chajta,wydają fortune na przyjęcie ,a póżniej miałczą że nie stać Shimano Stelle,Talona VI +,Lowrance Elite 5:D.Moja rada dla kolegów pierw sprzęt a pózniej ślub:p.