krs Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mamy już 5000 postów na forum , wiem że to nie jest jakaś oszałamiająca liczba ale tendencja z miesiąca na miesiąc jest wzrostowa Aż boję pomyśleć ile postów będzie na koniec roku
Bastuś z Bratko Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Krzychu jak mogłeś mi to zrobić? Tak się dzisiaj starałem żeby ten 5 tysięczny post był mój. Napisałem dzisiaj już chyba z 6 wiadomości a Ty pokrzyżowałeś mój plan. No ale przynajmniej mój jest 5001 i 5002, dobre i to. Mam nadzieje, że pod koniec roku dobijemy do 10 000, łatwo nie będzie, ale w końcu mam(i to nie tylko ja) 4 miesiące wakacji będę miał o czym pisać. Może 10 000-czny uda mi się napisać, będę na niego polował.
Siksa Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dla mnie ważniejszym faktem jest, że w samym lutym zarejestrowało się ponad 20 osób czyli więcej niż przez cały pierwszy rok istnienia Portalu:)
krs Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Ze statystyk vbulletina wynika że po roku zarejestrowanych było ~35 użytkowników
krs Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Tydzień temu był 5 tys post, dzisiaj mamy 200-go użytkownika - Witamy serdecznie!. Cele założone na koniec roku czyli 10k postów i min. 300-350 użytkowników jak najbardziej realne. Użytkowników powinno być już około ~300, ale jak już pisałem wcześniej stawiamy na jakość nie na ilość - część "pustych" kont czy zdublowanych została usunięta. Nie liczę też usuniętych kont założonych w początkowym okresie przez "boty" kiedy to forum chodziło na silniku phpbb.
Recommended Posts