krs Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Mamy już 5000 postów na forum , wiem że to nie jest jakaś oszałamiająca liczba ale tendencja z miesiąca na miesiąc jest wzrostowa Aż boję pomyśleć ile postów będzie na koniec roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastuś z Bratko Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Krzychu jak mogłeś mi to zrobić? Tak się dzisiaj starałem żeby ten 5 tysięczny post był mój. Napisałem dzisiaj już chyba z 6 wiadomości a Ty pokrzyżowałeś mój plan. No ale przynajmniej mój jest 5001 i 5002, dobre i to. Mam nadzieje, że pod koniec roku dobijemy do 10 000, łatwo nie będzie, ale w końcu mam(i to nie tylko ja) 4 miesiące wakacji będę miał o czym pisać. Może 10 000-czny uda mi się napisać, będę na niego polował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 Obiecuję 10 000 post będzie Twój ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Dla mnie ważniejszym faktem jest, że w samym lutym zarejestrowało się ponad 20 osób czyli więcej niż przez cały pierwszy rok istnienia Portalu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted March 1, 2010 Share Posted March 1, 2010 Oj chyba więcej niż 20 osób było po roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 1, 2010 Author Share Posted March 1, 2010 Ze statystyk vbulletina wynika że po roku zarejestrowanych było ~35 użytkowników Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 Tydzień temu był 5 tys post, dzisiaj mamy 200-go użytkownika - Witamy serdecznie!. Cele założone na koniec roku czyli 10k postów i min. 300-350 użytkowników jak najbardziej realne. Użytkowników powinno być już około ~300, ale jak już pisałem wcześniej stawiamy na jakość nie na ilość - część "pustych" kont czy zdublowanych została usunięta. Nie liczę też usuniętych kont założonych w początkowym okresie przez "boty" kiedy to forum chodziło na silniku phpbb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts