Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia zamknięte oraz te które nie były aktualizowane od ponad 2 miesięcy będą przenoszone do Archiwum ogłoszeń. Bardzo proszę wszystkich o zamykanie nieaktualnych ofert, aby zamknąć należy wybrać opcję zamknij temat w menu Administracja

post-3-14545026808159_thumb.jpg

Dziękuję.

• 5 months later...
Posted

Fajną opcją byłaby możliwość edycji pierwszego postu w temacie sprzedaży/kupna/zamiany. Jeśli ktoś sprzedaje kilka rzeczy nie pisze za każdym razem jak coś sprzeda nabijając kolejne posty tylko edytuje pierwszy.

Posted

Propozycja warta przemyślenia, jest jeszcze możliwość wyświetlania ogłoszeń w kolejności dodania bez możliwości podbijania ogłoszenia, każdy post w ogłoszeniu nie przenosił by go wyżej, na próbę mogę obydwie rzeczy uruchomić.

Posted

Edycja pierwszego posta nie podnosi go do góry więc myślę że to wystarczy. Jedynie post innego usera mógłby podbijać (wiadoma sprawa że chodzi o post dotyczący przedmiotu sprzedawanego - pytanie/rezerwacja itd).

Posted

Możliwość edycji postów w dziale giełda już od dawna jest możliwa, sprawdź czy u Ciebie działa.

[Wysłano z Tapatalk HD]

Posted

No i na razie nie będzie możliwe edytowanie pierwszego posta w ogłoszeniu, a wszystko przez to że na forum istnieje odgórny limit edycji postów wynoszący 30 minut i tylko w tym czasie użytkownik może cokolwiek edytować. Będę szukał rozwiązania tego problemu.

Wprowadziłem zamiast tego to o czym pisałem wcześniej, ogłoszenia będą wyświetlane w kolejności opublikowania a nie ostatniego posta, w związku z czym każde podbicie oferty nie powoduje przeniesienia w górę.

Druga sprawa to zamykanie ogłoszeń, na niektórych przeglądarkach np Chrome nie działa zamknięcie poprzez dwukrotne kliknięcie w ikonkę obok ogłoszenia, należy korzystać z rozwijanego Menu -> Administracja na górze wątku. Poniżej przykład:

http://www.fishing.org.pl/attachment.php?attachmentid=14449&d=1361531752

• 2 months later...
Posted

Przypominam o konieczności zamykania nieaktualnych ogłoszeń z giełdy. To tylko dwa kliknięcia, po zamknięciu ogłoszenie trafia do archiwum. Nie wystarczy napisać sprzedane czy nieaktualne, ogłoszenie należy jeszcze definitywnie zamknąć w sposób podany poniżej :)

post-3-14545030971826_thumb.jpg