luksaj Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 (edited) Koledzy jestem na etapie poszukiwań odzieży jak w temacie na wiosnę /jesień i byłbym bardzo wdzięczny za wasze rady . Dokładniej chodzi mi o spodnie i kurtkę lub kombinezon 2 częściowy choć nie ukrywam nie bardzo jestem za kombinezonem , sami dobrze wiecie jak to bywa w tych porach roku z rana jest zimno i nie raz mokro ale zdarzają się tez takie dni że się wypogadza w ciągu dnia i jest nam za ciepło .Dlatego szukam coś najbardziej uniwersalnego , 2 części żeby można było zdjąć górę w razie potrzeby . Co używacie wy i co się najlepiej sprawdza nad wodą . Edited February 24, 2013 by luksaj
mapet77 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Ja używam tego Kombinezony - - Prologic i nie narzekam.
luksaj Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Nie widziałem opisu czy jest oddychający czy nie jak to wygląda w czasie długich spacerów w zdłuż brzegu
mapet77 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Wydaje mi się, że przeznaczeniem tego modelu są zasiadki a nie piesze wędrówki po brzegu. Jedną z zalet jest to, że możesz sobie ściągnąć kurtkę jak się zrobi ciepło.
Recommended Posts