krs Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 W poszukiwaniu wiosennego okonia udałem się do Jelnej nad tamtejsze bajorko. Okoni nie stwierdziłem ,podobnie jak lodu na jeziorku. Natomiast pierwsza rybka w sezonie została zaliczona, szkoda tylko że nie mam w domu akwarium, chętnie bym ją ze sobą zabrał Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Pięknie wybarwiony... szkoda że w skali 1:10 Gratuluje... ja jeszcze sezonu nie zacząłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 18 Author Share Posted March 18 Ostatni post w tym wątku opublikowany został 14 lat temu, wypadało by go odświeżyć Z ciekawości odwiedziłem to małe bajorko, tutaj zaczynałem swoją przygodę z wędkarstwem dawno, dawno temu Od tamtego czasu sporo się tutaj zmieniło, na minus oczywiście Porzucałem chwilkę drobnymi przynętami, niewiele się działo, nie wiem czy coś tam jeszcze pływa, może ktoś kto tam łowi napisze coś więcej. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted March 18 Share Posted March 18 Śliczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacob1993 Posted March 18 Share Posted March 18 Bagno Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 18 Author Share Posted March 18 2 godziny temu, jacob1993 napisał: Bagno Oj tam, najważniejsze że : Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Lekki off topic, jak już jesteśmy w tematyce związkowej, może ktoś wie co to za zbiornik, który znajduje się w wykazie wód - Zbiornik Przychojec 1ha, widział go ktoś na oczy ? bo raczej na pewno nie jest to zbiornik w Jelnej ani też Stojadło k. Leżajsk, na wykazie w każdym razie na wykazie coś takiego jest. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
mescalito Posted March 19 Share Posted March 19 Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 19 Author Share Posted March 19 Dzięki, przejadę tam w wolnej chwili zobaczę co to za zbiorniczek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haratacz Posted March 19 Share Posted March 19 https://wedkarskiswiat.pl/lowiska/zbiornik-jelna To ten? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted March 20 Author Share Posted March 20 15 godzin temu, Haratacz napisał: https://wedkarskiswiat.pl/lowiska/zbiornik-jelna To ten? tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts