Andre Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Myślę ,że już pora zaplanować jakieś spotkanie nad wodą. Podobnie jak w zeszłym roku można by w kwietniu zorganizować jakieś wspólne łowy. Pytanie tylko gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Tym razem muszę być na zlocie i jak zwykle jestem za rzeką . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 Ja też jestem chętny. Z przyjemnością podpatrzę jaziokleniowanie w wykonaniu mistrzów Teraz kwestia kiedy i gdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted March 21, 2010 Share Posted March 21, 2010 W tym roku to muszę być i ja. A co do miejsca to nie zaproponuje dokładnie ale wolałbym rzekę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Andrzeju, zlot jak najbardziej wskazany:)co do miejsca to proponował bym np.okolice Łańcuta czyli Dąbrówki lub super miejsce a mianowicie Budy Łańcuckie gdzie jest teren na postawienie aut i zrobienie grila nad samą wodą.(były tam zawody w tamtym roku i miejsce jest naprawde super co Sixa może potwierdzic:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hycu Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Ja też jestem chętny i również wydaje mi się że najlepszym łowiskiem byłaby rzeka np.Wisłok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Dla mnie osobiście miejsce nie gra roli... ja chce tylko zobaczyć jak łowicie jazie i klenie no i oczywiście przy tym poznać brać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 Zgadzam się z wszystkimi proponującymi rzeczne jazio-kleniowanie. Z drugiej jednak strony, ciekawa byłaby też konwencja wiosennego bacikowania na jakiejś stojącej wodzie Jeśli tylko nie będę miał zjazdu na uczelni, to przyjadę, gdziekolwiek ten zlot umiejscowicie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Jako że moje dwie ulubione rybki,szczupak i sandacz w kwietniu mają jeszcze ochronę mogę troszkę pofederkować.Wisłoka w tamtych rejonach raczej nie znam,byłem tam ładnych parę lat temu tak że zdaję się na wiedzę innych.Jeżeli termin nie będzie kolidował z moimi planami chętnie się zjawimy czyli Ja i mój kociołek:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Jeżeli można to i ja chętnie bym się na zlocik stawił pod warunkiem, że nie w dni 23-24.04 i 16.05 mam zawody. Jeśli zlot byłby w jakimś rozsądnym miejscu gdzie można by pobrodzić jakieś mały podstawowy kursik muchowy by się zrobiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 Nie ma problemu- zlot bedzie w Zarzeczu 18 kwietnia, chyba,ze pogoda lub wysoka woda pokrzyzuje nam plany to zrobimy 25 kwietnia. Wiec miejsce gdzie mozna wskoczyc do wody bedzie. Sam chetnie popatrze jak machacie muchami.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Możecie bardziej przybliżyć te tereny,jakie gatunki ryb,przynęty itp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 4, 2010 Author Share Posted April 4, 2010 (edited) http://www.fishing.org.pl/psw-na-gp-2/ - to relacja Siksy z zawodów GP.Ja tam nie byłem jeszcze. Marcin tam lubi łowić to może coś dopowie. Jeśli ktoś jeszcze tam bywa to niech opisze teren. Rapala- będziemy improwizować:D Edited April 6, 2010 by Andre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted April 5, 2010 Share Posted April 5, 2010 Nigdy tam nie wędkowałem , ale wygląda bardzo ciekawie . Data jedna czy druga mi odpowiada , więc napewno przyjadę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gochu Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 No to ja się piszę i na 18 i na 25 kwietnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 7, 2010 Author Share Posted April 7, 2010 (edited) Pora otworzyć listę chętnych bo widac,że zainteresowanie jest spore. Zlot odbędzie się nad Wisłokiem koło mostu z Zarzeczu 18 kwietnia(lub 25). Zbiórka o ósmej. Potem damy sobie kilka godzin( ustalimy to na miejscu) na łowy,a następnie posiedzimy przy grillu. W imieniu PSW TEAM zapraszam wszystkich chętnych. Lista : 1.Andre 2.Gochu 3.Bogol 4.Oktawian 5.Siwy 6.Mr.R 7.Dziencioł 8. Rapala 9... Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym wątku. Edited April 12, 2010 by Andre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oktawian Posted April 7, 2010 Share Posted April 7, 2010 Nie mógł bym opuścić takiej imprezy, proszę mnie wpisać na listę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siwy Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Ja też się chętnie z Wami spotkam :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. R Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Jeśli 18 kwietnia wypali, to i ja się zjawię - może nie na całe spotkanie, ale na pewno wystarczy, żeby się poznać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzienciol Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Jeżeli nic mi nie wypadnie to też będe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Jak będzie znana dokładna data to się określę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 8, 2010 Author Share Posted April 8, 2010 25 to data rezerwowa jakby się zdarzył jakiś kataklizm 18-stego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mapet77 Posted April 8, 2010 Share Posted April 8, 2010 Czekam na ten "kataklizm" ponieważ mnie nie ma w ten weekend, 18-tego a chciałbym się spotkac i poznac ludzi pozytywnie nakręconych wędkarstwem Link to comment Share on other sites More sharing options...
nug Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 (edited) Planuje ktoś z was pojawić się z federkiem lub bolonką czy tylko sami spinningowcy ? Edited April 12, 2010 by nug Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted April 12, 2010 Share Posted April 12, 2010 Ja planuję o ile mi nic nie wyskoczy to będzie nas już dwóch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts