Jump to content

Wiosenny zlot PSW

Andre

Recommended Posts

Andrzeju, zlot jak najbardziej wskazany:)co do miejsca to proponował bym np.okolice Łańcuta czyli Dąbrówki lub super miejsce a mianowicie Budy Łańcuckie gdzie jest teren na postawienie aut i zrobienie grila nad samą wodą.(były tam zawody w tamtym roku i miejsce jest naprawde super co Sixa może potwierdzic:)

Zgadzam się z wszystkimi proponującymi rzeczne jazio-kleniowanie. Z drugiej jednak strony, ciekawa byłaby też konwencja wiosennego bacikowania na jakiejś stojącej wodzie :)

Jeśli tylko nie będę miał zjazdu na uczelni, to przyjadę, gdziekolwiek ten zlot umiejscowicie.

Jako że moje dwie ulubione rybki,szczupak i sandacz w kwietniu mają jeszcze ochronę mogę troszkę pofederkować.Wisłoka w tamtych rejonach raczej nie znam,byłem tam ładnych parę lat temu tak że zdaję się na wiedzę innych.Jeżeli termin nie będzie kolidował z moimi planami chętnie się zjawimy czyli Ja i mój kociołek:D

• 2 weeks later...

Nie ma problemu- zlot bedzie w Zarzeczu 18 kwietnia, chyba,ze pogoda lub wysoka woda pokrzyzuje nam plany to zrobimy 25 kwietnia. Wiec miejsce gdzie mozna wskoczyc do wody bedzie. Sam chetnie popatrze jak machacie muchami..:rolleyes:

Pora otworzyć listę chętnych bo widac,że zainteresowanie jest spore.

Zlot odbędzie się nad Wisłokiem koło mostu z Zarzeczu 18 kwietnia(lub 25). Zbiórka o ósmej. Potem damy sobie kilka godzin( ustalimy to na miejscu) na łowy,a następnie posiedzimy przy grillu.

W imieniu PSW TEAM zapraszam wszystkich chętnych.

Lista :

1.Andre

2.Gochu

3.Bogol

4.Oktawian

5.Siwy

6.Mr.R

7.Dziencioł

8. Rapala

9...

Chętnych proszę o zgłaszanie się w tym wątku.

Edited by Andre