Gabriel Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Wie ktoś co to za podbierak? I gdzie taki można kupic? Szukalem troche w google i bez efektu. Zdjęcie poniżej to plecy uczestnika wiosennego zlotu w Żarnowej -niestety nieznanego mi. A szukam dokładnie takiego podbieraka. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
kurak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 (edited) ProGuide Landing Nets > Rapala > Podbieraki, chwytaki i osęki > Sklep wędkarski FISHING-MART coś podobnego masz tutaj e: podobnych jest trochę na allegro ale tego konkretnego nigdzie nie widać Edited March 8, 2013 by kurak
kafel Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Chodzi Ci o to żeby był identyczny czy z dopalaczem dającym możliwość szybkiego wydłużenia?
Gabriel Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Szukam takiego z rączką przesuwana w kierunku kosza. Takie wsuwany:) Chwytam za rączkę, jeden ruch i podbierak an w miarę długiej rączce gotowy do użycia. A Rapale dyskwalifikuje siatka -twarda i z węzłami. Oglądałem na żywo i to nie to.
kafel Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 U Kosiorowskiego kupiłem ale inny - po przekręceniu rączka się wysuwa. Zobacz może ma - może spasuje. Dla mnie ok - używam do spina i przepływanki.
ZDZISŁAW CZEKAŁA Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 To chyba Jaxon już nie ściągany z China miałem taki ale mi się nie sprawdził. Kiedyś Germina robiła takie sprężynowe naciskało się guziczek i wyskakiwała długa rączka.
Recommended Posts