wifer Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Po małych perypetiach wystartowało nasze forum dyskusyjne. Na razie o stronie wie tylko kilka wtajemniczonych osób, więc jest tu chwilowo cicho i spokojnie. Mam jednak nadzieję, że z czasem będzie tłoczno i gwarnie, bo przecież problemów nie mało. Z rozmów nad wodą wynika, że chcielibyście się pochwałić swoimi sukcesami ale nie bardzo wiecie jak i gdzie. Sprawa jest bardzo prosta. Można po prostu przyjść do Urzędu Gminy w Leżajsku do informatyka i pokazać zdjęcia. Zeskanujemy je i umieścimy w odpowiednim miejscu. Jeżeli macie zdjęcia cyfrowe wyślijcie je e-mailem na nasz adres. Nie zapominajcie jednak dołączyć krótki opis: kto, gdzie, kiedy, jak i co. ZAPRASZAMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Zdjęcia muszą dotyczyć np: Ożanny czy Sanu? Czy mogą być z łowisk z Rzeszowa czy Tarnobrzega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 Ideą naszą było i jest stworzenie rankingu rekordów z naszych regionalnych łowisk. Jednak nie stoi nic na przeszkodzie aby znalazły się tu również, rybki z innych łowisk. Na razie nie ma wiele fotek więc będą publikowane w jednym dziale. Z czasem jak się ich uzbiera podzielimy to na łowiska nasze i pozostałe. Warunkiem jest tylko krótki opis foty tzn.: co, gdzie, kiedy, na co i przez kogo. Jeżeli fotka zostanie zobrazowana jakimś dłuższym opisem, oprócz umieszczenia w dziale rekordów, wstawimy to również jako artykuł na stronie głównej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted October 10, 2007 Author Share Posted October 10, 2007 I jeszcze jedna uwaga co do działu z rekordowymi połowami. Do końca roku przyjmować będziemy również zgłoszenia nie tylko najświeższe ale i te z lat poprzednich. Od nowego sezonu interesować nas będą wyłącznie zgłoszenia z danego roku. Na razie też nie robimy granic wielkości i ciężaru złowionych ryb. Można więc nadsyłać wszystkie zdjęcia którymi chcielibyście się pochwalić. Jednak najbardziej cenne będą dla nas te które zostaną ciekawie i z humorem opisane, tak jak to zrobiła nasza pierwsza korespondentka Jola w artykule "Zębaty i wąsaty" Link to comment Share on other sites More sharing options...
popatrze Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Na wstępie chciałbym powitać wszystkich Cieszą mnie takie lokalne 'małe ojczyzny' wędkarskie. Nie jestem z tych stron, ale trochę wędkowałem i tu. Pomysł takiego lokalnego portalu i forum jest ok. Tak zaczynało np. http://www.wcwi.pl przed laty, tyle że na skalę kraju (kiedyś tam się trochę udzielałem). Była to jedna z pierwszych chyba taka większa inicjatywa samych wędkarzy - całkowicie spontaniczna i społeczna (w sensie - wędkarze wszystkich wód łączcie się ... w necie ). Życzę powodzenia w dalszej działalności. ps. Link do artykułu o Ożannie jest podany gdzie trzeba :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polaryzator Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Na wstępie chciałbym powitać wszystkich Cieszą mnie takie lokalne 'małe ojczyzny' wędkarskie. Nie jestem z tych stron, ale trochę wędkowałem i tu. Pomysł takiego lokalnego portalu i forum jest ok. Tak zaczynało np. http://www.wcwi.pl przed laty, tyle że na skalę kraju (kiedyś tam się trochę udzielałem). Była to jedna z pierwszych chyba taka większa inicjatywa samych wędkarzy - całkowicie spontaniczna i społeczna (w sensie - wędkarze wszystkich wód łączcie się ... w necie ). Życzę powodzenia w dalszej działalności. Jak wyżej Popieram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts