wifer Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 (edited) Dzisiaj 1 kwietnia - dzień kawalarza! Ogłaszam konkurs na najciekawsze kłamstwo 1 kwietniowe oraz na najlepszego łowcę kłamstw. Kto wymyśli najwięcej, najciekawszych żartów wygrywa. Wygrywa również ten co wyłowi z dzisiejszych postów najwięcej nieprawdziwych wiadomości. A ten co będzie najlepszy i w wymyślaniu i łowieniu wygrywa grand prix otrzyma tytuł najlepszego łowcokłamcy serwisu. O pozostałe zasady konkursu pytajcie admina Edited April 1, 2010 by wifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 O pozostałe zasady konkursu pytajcie admina Pytałem admina on nic o tym nie wie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Krzychu to nic nie wiesz?- Admin się zmienił.:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Tak wiem, zmienił się właściciel serwisu. Z dobrych źródeł wiem że serwis zmieni swoją nazwę i profil działalności. Nowy właściciel ma w planach uruchomienie na bazie PSW najwiekszego na podkarpaciu serwisu randkowego dla wędkarzy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Tak- właśnie się dowiedziałem,że wszyscy żonaci moderatorzy stracą swoje funkcje. Nazwa się zmieni ale skrót będzie ten sam - Poznaj Swoją Wybrankę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 To wszytko prawda. Poznaj Swoja Wybrankę - tak od jutra nazwać się będzie PSW Link to comment Share on other sites More sharing options...
wifer Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Dzisiaj 1 kwietnia - dzień kawalarza!Ogłaszam konkurs na najciekawsze kłamstwo 1 kwietniowe oraz na najlepszego łowcę kłamstw. Kto wymyśli najwięcej, najciekawszych żartów wygrywa. Wygrywa również ten co wyłowi z dzisiejszych postów najwięcej nieprawdziwych wiadomości. A ten co będzie najlepszy i w wymyślaniu i łowieniu wygrywa grand prix otrzyma tytuł najlepszego łowcokłamcy serwisu. O pozostałe zasady konkursu pytajcie admina To oczywiście żart 1 kwietniowy. Tym co się z tego pośmiali gratuluję poczucia humoru. Jeżeli ktoś poczuł się urażony - przykro mi , nie było to w zamiarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts