kubus Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 (edited) Łowisko niewielkie - kameralne. Dł. ok 150m a szer ok 90m. Dość duże pogłowie karpia, amura, szczupaka. Maksymalnie można wędkować z cztery osoby ( dwie pary) na więcej nie ma miejsca. Do dyspozycji jest łódka wiosłowa w cenie wędkowania. Cena za dobę za dwie wędki ... było 35 zł a jak jest teraz to trzeba dzwonić. Wędkuje się tylko na jednym brzegu. W około lasy, pagórki, ptaki... sielanka, cisza i spokój. Pojechać we czterech i macie cały staw do dyspozycji. Właściciel w porządku, sympatyczny i wyrozumiały. Więcej na ; Łowisko Karpiowe Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited April 9, 2013 by kubus
lenox Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Właściciel w porządku, sympatyczny i wyrozumiały.Więcej na ; Łowisko Karpiowe @Rogas315 jest właścicielem Big Game Kobylany i czasami odwiedza forum.Jak macie jakieś pytania to kierujcie bezpośrednio do niego.
Manek Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Witam we wtorek mam ochotę siąść na 2 nocki na Kobylanach możne ktoś chętny potowarzyszyć jak cos priv. pozdrawiam
Manek Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Planowany pobyt musiałem skrócić ... ,po dojechaniu na łowisko na chwile przestało padać zdążyłem rozbić namiot niestety wędek już nie było mi dane wywieść .Cala noc dobrze leje i wieje nie wychodzę nawet z namiotu.Rano ustaje deszcz od razu wypływam po ok godz mam 1 amura niestety ryba okazała się być sprytniejsza i odpływa. Zestaw ponownie trafia do wody i po niedługim oczekiwaniu kolejna ryba melduje się na kiju tym razem amur ląduje na macie:D. Zdjęcia robione z samowyzwalacza amurowi nie są łatwe po 3 fotach dałem mu spokój Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
kamil11269 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 A jak się tam jedzie w dwóch to trzeba płacić dwa razy po 30 zł i wtedy można łowić na 4 kije czy płaci się 30 złoty i wędkuje na 4?
lenox Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 (edited) 30 zł doba od osoby i łowisz na 2 kije.Kolejna osoba to następne 30 dychy. A tak w ogóle,witamy na PSW. Edited June 18, 2014 by lenox
kamil11269 Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Rozpoczęcie sezonu w tym roku w Kobylanach Poniżej zdjęcia rybek, a w linku relacja z zasiadki - Usunięto link, pkt 6 regulaminu. Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować
kamil11269 Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 (edited) Lipiec nad wodą - relacja Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited December 4, 2016 by rapala
kamil11269 Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 (edited) I sierpniowa zasiadka... Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited December 4, 2016 by rapala
kamil11269 Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 (edited) Wrzesień - Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Aby zobaczyć załącznik musisz się zalogować Edited December 4, 2016 by rapala
Recommended Posts