klimakg Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Poszukuje łowiska, gdzie znajdę tą właśnie rybę, chciałbym się do niej dobrać metodą muchową. Jeśli ktoś zna łowiska w odległości ok 20 km od Mielca proszę o info. Pozdrawiam Kamil.
Sasanek Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ja masę tych rybek złowiłem w Pawłokomie ale to troszkę dalej
rapala Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Na dużą populację wzdręgi możesz liczyć na stawie w Głogowie Młp.
rurek22 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Piękne wzdręgi łowiłem do niedawna na "tajnym wyrobisku" nad Wisłokiem. Niestety 2-3 lata temu technika i "cywilizacja" dotarły na łowisko. Elektryka zrobiła swoje i pozostały niedobitki wzdręgi i lina. Ale życzę powodzenia. Wzdręga to piękna ryba a w połączeniu z metodą muchową to kwintesencja wędkarstwa sportowego.
klimakg Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Dzięki Panowie za szybką odpowiedź, jednak podane przez was łowiska są dla mnie za daleko. Może skożystają z nich inni amotorzy połowów wzdręgi. pozdro.
Recommended Posts