Emil Kramarz Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Witam. Chce kupić woblery z allegro i proszę o waszą opinię gdyż jestem zielony co do doboru przynęt i nie mam dużego doświadczenia jeżeli chodzi o wędkowanie. Mam zamiar kupić te przynęty boleniowe: WOBLERY GĘBALE "GOLD-EDITION" BOLENIOWE (3164648444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak sądzicie sprawdzą się ? będą odpowiednie ? może ktoś już je używał ? jeżeli ktoś ma czas i chciałby pomóc to proszę o linki do przynęt które Wy byście kupili szukam przynęt boleniowych i szczupakowych które sprawdza się wiosenną porą na ten cel mam przeznaczone 200zł i jestem w stanie zapłacić do 30zł za jedną sztukę w przypadku przynęty szczupakowej więc jeżeli macie jakiegoś swojego killera to prosze o link. Łapię głównie na jeziorkach i stawach przynętami o gramaturze do 20 gram. Chętnie kupie jakiś większy zestawik. Pozdrawiam
obroncamrowek Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Nie przeznaczaj połowy kwoty na 1 konkretny model. Weź sobie po kilka sztuk woblerów różnych producentów np. Salmo Thrill, Hermes, Rapid, gumy RH. Można wymieniać i wymieniać. Popróbujesz i sam stwierdzisz które dają najlepsze efekty. Na szczupaka polecam rewelacyjne gumy Savage Gear Soft 4Play. Zobacz sobie na YouTube jak pracują.
Emil Kramarz Posted April 30, 2013 Author Posted April 30, 2013 obroncamrowek dzięki za radę w takim razie kupie różne modele a co do tych gum to rzeczywiście fajnie chodzą i jak mówisz że łowne to kupię sobie parę dzieki i pozdrawiam
Recommended Posts