Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Chce kupić woblery z allegro i proszę o waszą opinię gdyż jestem zielony co do doboru przynęt i nie mam dużego doświadczenia jeżeli chodzi o wędkowanie.

Mam zamiar kupić te przynęty boleniowe:

WOBLERY GĘBALE "GOLD-EDITION" BOLENIOWE (3164648444) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

jak sądzicie sprawdzą się ? będą odpowiednie ? może ktoś już je używał ?

jeżeli ktoś ma czas i chciałby pomóc to proszę o linki do przynęt które Wy byście kupili :) szukam przynęt boleniowych i szczupakowych które sprawdza się wiosenną porą :) na ten cel mam przeznaczone 200zł i jestem w stanie zapłacić do 30zł za jedną sztukę w przypadku przynęty szczupakowej więc jeżeli macie jakiegoś swojego killera to prosze o link. Łapię głównie na jeziorkach i stawach przynętami o gramaturze do 20 gram. Chętnie kupie jakiś większy zestawik. Pozdrawiam

Posted

Nie przeznaczaj połowy kwoty na 1 konkretny model. Weź sobie po kilka sztuk woblerów różnych producentów np. Salmo Thrill, Hermes, Rapid, gumy RH. Można wymieniać i wymieniać. Popróbujesz i sam stwierdzisz które dają najlepsze efekty.

Na szczupaka polecam rewelacyjne gumy Savage Gear Soft 4Play. Zobacz sobie na YouTube jak pracują.

Posted

obroncamrowek dzięki za radę :) w takim razie kupie różne modele :) a co do tych gum to rzeczywiście fajnie chodzą :) i jak mówisz że łowne to kupię sobie parę :) dzieki i pozdrawiam