Jump to content

Błystki ABC

redfer

Recommended Posts

Witam

Otrzymałem emal od ABC

"Witam!

W ciągu kilku najbliższych dni nie będę wystawiał. Totalny brak czasu.

Jeśli wie Pan jakie blaszki są Panu potrzebne to wyślę indywidualnie.

Warunki jak na Allegro.

Pozdrawiam.

W.Nadzieja."

Może ktoś kto używa poleci jakieś modele typowo szczupakowe ?

Pozdrawiam

Bierz numery trzy, nie ma sensu mniejszych. U mnie na wodzie najlepiej spisują się Cobra Standard nr 3 ( kolor złoty ). Niezły jest też fluo żuczek w nr 3 i Cobra Black Nickel.

Pan Włodek odpisał i mi. Zamówienie złożone :)

Edited by LukaszZ

Bierz numery trzy, nie ma sensu mniejszych

Mi sprawdziły się blaszki Cobra Oxyde nr 2 w kolorze Silver. Większych nie wystawiał allegro ale chętnie bym kupił w rozmiarze 3.

Jak będą jeszcze te blaszki wystawione na allegro to proszę o napisanie w tym wątku tyle chętnych było że nie zdążyłem z kupnem :o

Dzisiaj byłem chwilkę porzucać na pobliskim bajorku w Żołyni, zero brań do momentu założenia blaszki ABC ;) 3 szczupaczki 40-42cm w odstępach kilkuminutowych. Te blaszki są naprawdę dobre, za te pieniądze wręcz rewelacyjne.

• 2 weeks later...

Ja też zamówiłem kilka sztuk. Szczupaczki polubiły dwójki, mam nadzieję że trójki będą równie skuteczne. Ciekawie zapowiada się blaszka Aga 3 fluo żuczek, kolorystycznie lekko zbliżona do fluo tigera Meppsa.

Też jest łowna gwarantuje :-) Ma troszkę inną pracę niż 'standardy' ale czasami robi za asa w rękawie :D

Dokładnie taką blaszką w moim arsenale jest Mepps Aglia Fluo Tiger, jak już nic nie chce skubać to zakładam tą "oczojebną" blaszkę i zawsze się coś na kotwiczcie uwiesi :)