krs Posted May 13, 2010 Share Posted May 13, 2010 Dzisiaj zarejestrował się 300`tny użytkownik forum - damian0102 - pozdrawiamy serdecznie ! Taki był plan minimum na koniec tego roku a mamy dopiero maj, liczę więc że na koniec grudnia będzie nas 500 Szkoda tylko że wraz ze wzrostem liczby userów nie wzrasta w znacznym stopniu liczba osób piszących, większość nas ogląda. Panowie i Panie piszcie więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Niewiele ponad miesiąc i mamy kolejną setkę forumowiczów. Witamy 400`go usera ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Niewiele ponad miesiąc i mamy kolejną setkę forumowiczów. Witamy 400`go usera ! Popularny się serwis zrobił chyba;-) Czy Ty kogos od promocji może zatrudniłes??;-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted June 16, 2010 Author Share Posted June 16, 2010 Popularny się serwis zrobił chyba;-) Czy Ty kogos od promocji może zatrudniłes??;-))) Do tego celu zatrudniłem vBulletin, na razie sprawuje się znakomicie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 liczę więc że na koniec grudnia będzie nas 500 A ja liczę, nawet myślę i jakieś takie przekonanie mam(kobieca intuicja :D), że magiczne 500 przekroczone zostanie wcześniej;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted August 1, 2010 Share Posted August 1, 2010 juz nie dlugo bedzie 500 ciekawe kto bedzie tym szczesliwcem a do konca roku jeszcze tyle czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 Dzisiaj w godzinach wczesno-porannych zarejestrował się 500tny użytkownik forum. Teraz czekamy na tysięcznego forumowicza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Wielka szkoda że aktywnie udziela się na forum tak niewielki procent użytkowników... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted August 2, 2010 Author Share Posted August 2, 2010 42% zarejestrowanych userów pisało na forum, reszta tylko ogląda. To nie jest zły wynik Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Wielka szkoda że aktywnie udziela się na forum tak niewielki procent użytkowników... Ponieważ przeważająca większość,założyła konta aby móc czytać posty a ulubiony dział to Wieści znad wody:mad:.Czy naprawdę nie stać Was na napisanie choćby jednego postu w wątku Przywitaj się.Tak po prostu z grzeczności! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts