Jump to content

Mundial;-)

rybka

Mistrzem świata zostanie  

19 members have voted

1. 1. Mistrzem świata zostanie

• Hiszpania
      6
    • Holandia
      9
    • Niemcy
      3
    • Urugwaj
      1

Recommended Posts

Hej chłopaki:-) Zbliża się święto piłki - ciekawa jestem ilu jest TU - na forum - kibiców nogi?... I komu będziecie kibicować na tych Mistrzostwach?...

Ja mogę tylko napisać komu NIE będę kibicował - naszym przyjaciołom NIEMCOM :D

a ja zawsze obstawiam ich w roli faworytów do wielkiej 4. Osobiście będę kibicował Anglii i Holandii lecz wiem, że nici z tego. Oby Brazylia i Portugalia odpadły w grupie:rolleyes:

a ja mogę tylko powiedzieć ze piłka kopana to nie jest mój ulubiony sport ;) ale czasem i to oglądam ;) a co do mundialu to mam nadzieje ze wygra ktoś kto na to zasłuży jakiś "czarny koń" nie mam głównego faworyta ;)

Będę kibicował napewno Holandii oraz wszystkim zespołom, które nie będą występowały w roli faworyta konkretnego meczu ;) No chyba, że spotka się Holandia z takim słabszym zespołem to wtedy jestem za pomarańczowymi :D

Na pewno nie Włochom, takiego przykładu pajacowania i braku fear play ciężko znaleźć w innej drużynie. To kopanie, plucie, łokcie jak sędzia nie widzi i teatralne upadki jak widzi są żenujące. Jak przypominam sobie Materaca w półfinale LM czy Tosta w Finale Pucharu Włoch to ręce opadają. Poza tym jak można lubić drużynę w której biega jedenastu typa i każdy ma dziwniejszą fryzurę od drugiego bądź szalik na szyi? Na pewno nie Niemcom, Francuzom, Brazylijczykom, Portugalczykom i generalnie wszystkim faworytom. Kraje afrykańskie to może być to.

Edited by Siksa

Wy rzeczywiście Holandię w roli faworyta upatrujecie??... ;-)

Ależ Rybko w pierwszym poście pytałaś o to komu będziemy kibicować, a nie kogo widzimy faworytem. Bo na przykład takim Niemcom pewnie nikt nie będzie kibicował ale zawsze się trzeba z nimi liczyć na takich imprezach.

Ja lubie oglądać Brazylię oraz wszystkie "egzotyczne " drużyny .

Ależ Rybko w pierwszym poście pytałaś o to komu będziemy kibicować, a nie kogo widzimy faworytem. Bo na przykład takim Niemcom pewnie nikt nie będzie kibicował ale zawsze się trzeba z nimi liczyć na takich imprezach.

Ja lubie oglądać Brazylię oraz wszystkie "egzotyczne " drużyny .

he, he ;-) o.k. To może troszkę zmienię - komu będziecie kibicować, a kogo upatrujecie w roli faworyta?;-))

• 3 weeks later...

Świetne te mistrzostwa - bo takie nieprzewidywalne:D podoba mi sie, że tzw. murowani faworyci kolejnych meczów okazuja sienimi nie byc;-) Cieszy mnie np. postawa Meksykanów wobec Francuzów - mina Raymonnda Domenecha po końcowym gwizdku w tym meczu:bezcenne:D:D I dobrze też, że Anglicy tez "dostaja po tyłku";-) A jeszcze lepiej, że nasi "przyjaciele z za miedzy" Niemcy "dostali po nosie";-)))) Ogolnie - bardzo miło oglada mi sie wiekszość tych meczy;-)

Racja. Jeszcze Włochom żeby ktoś portki skopał. Szkoda że te wyniki nie padły w fazie pucharowej.

Spoko;) Przecież Włosi niedługo z Nową Zelandią grają;-))) Na tych mistrzostwach wiele rzeczy sie dzieje, wiec prawdopodobna jest jakas "wtopa" nawet Włochów:D osobiście licze na tego typu sensacje:D I mozna byłoby nawet chyba zarobić na tych nieoczekiwanych wynikach;);)

i co? Kolejna "niespodzianka":D:D Włosi nie dali rady Nowej Zelandii:D:D Myślę, że "faworyci";) czują sie zbyt pewnie na tym Mundialu:D Ale wcale nie płacze z tego powodu;)

Spoko;) Przecież Włosi niedługo z Nową Zelandią grają;-))) Na tych mistrzostwach wiele rzeczy sie dzieje, wiec prawdopodobna jest jakas "wtopa" nawet Włochów:D

Twój głos okazał się proroczy Rybko.

A Brazylii akurat kibicuję Bogol :P

Twój głos okazał się proroczy Rybko.

A Brazylii akurat kibicuję Bogol :P

WKS jednak to nie Szwajcaria;-))))) Więc Brazylijczycy poradzili sobie, ale jeśli trafią na Szwajcarów np. w fazie pucharowej (jak to brzmi - Szwajcarzy w fazie pucharowej:D:D ) to wtedy wszystko jest możliwe:D:D

Andre do Brazylii nic nie mam , myślałem bardziej o jakiejś niespodziance , ale się nie udało . Miałem kibicować Brazylii ale nie ma Ronaldinho w składzie to się na nich pogniewałem a bardzo cenie tego gościa . Może dzisiaj Hiszpania znowu da ciała !!!

Edited by Bogol