rybka Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Hej chłopaki:-) Zbliża się święto piłki - ciekawa jestem ilu jest TU - na forum - kibiców nogi?... I komu będziecie kibicować na tych Mistrzostwach?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krs Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Hej chłopaki:-) Zbliża się święto piłki - ciekawa jestem ilu jest TU - na forum - kibiców nogi?... I komu będziecie kibicować na tych Mistrzostwach?... Ja mogę tylko napisać komu NIE będę kibicował - naszym przyjaciołom NIEMCOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szymek Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 a ja zawsze obstawiam ich w roli faworytów do wielkiej 4. Osobiście będę kibicował Anglii i Holandii lecz wiem, że nici z tego. Oby Brazylia i Portugalia odpadły w grupie:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaszZ Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 proste że Holandia Link to comment Share on other sites More sharing options...
MunieK Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 a ja mogę tylko powiedzieć ze piłka kopana to nie jest mój ulubiony sport ale czasem i to oglądam a co do mundialu to mam nadzieje ze wygra ktoś kto na to zasłuży jakiś "czarny koń" nie mam głównego faworyta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Holandia i jeszcze raz Holandia !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted May 31, 2010 Author Share Posted May 31, 2010 A ja myślę, że Hiszpania... Poza tym - Argentyńczycy by bardzo chcieli, ale im nie kibicuję;-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Widzę że prawie wszyscy są za Holandią,ja też będę im kibicował Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapala Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Zdecydowanie Włochom,lubię ich styl gry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleniarz Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Będę kibicował napewno Holandii oraz wszystkim zespołom, które nie będą występowały w roli faworyta konkretnego meczu No chyba, że spotka się Holandia z takim słabszym zespołem to wtedy jestem za pomarańczowymi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saint Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 Na początku Słowenii a jak juz odpadną to pomyślimy nad Holandią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siksa Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 (edited) Na pewno nie Włochom, takiego przykładu pajacowania i braku fear play ciężko znaleźć w innej drużynie. To kopanie, plucie, łokcie jak sędzia nie widzi i teatralne upadki jak widzi są żenujące. Jak przypominam sobie Materaca w półfinale LM czy Tosta w Finale Pucharu Włoch to ręce opadają. Poza tym jak można lubić drużynę w której biega jedenastu typa i każdy ma dziwniejszą fryzurę od drugiego bądź szalik na szyi? Na pewno nie Niemcom, Francuzom, Brazylijczykom, Portugalczykom i generalnie wszystkim faworytom. Kraje afrykańskie to może być to. Edited May 31, 2010 by Siksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Zdecydowanie Włochom,lubię ich styl gry. popieram, Włochy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 1, 2010 Author Share Posted June 1, 2010 Wy rzeczywiście Holandię w roli faworyta upatrujecie??... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted June 1, 2010 Share Posted June 1, 2010 Wy rzeczywiście Holandię w roli faworyta upatrujecie??... ;-) Ależ Rybko w pierwszym poście pytałaś o to komu będziemy kibicować, a nie kogo widzimy faworytem. Bo na przykład takim Niemcom pewnie nikt nie będzie kibicował ale zawsze się trzeba z nimi liczyć na takich imprezach. Ja lubie oglądać Brazylię oraz wszystkie "egzotyczne " drużyny . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 2, 2010 Author Share Posted June 2, 2010 Ależ Rybko w pierwszym poście pytałaś o to komu będziemy kibicować, a nie kogo widzimy faworytem. Bo na przykład takim Niemcom pewnie nikt nie będzie kibicował ale zawsze się trzeba z nimi liczyć na takich imprezach.Ja lubie oglądać Brazylię oraz wszystkie "egzotyczne " drużyny . he, he ;-) o.k. To może troszkę zmienię - komu będziecie kibicować, a kogo upatrujecie w roli faworyta?;-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 Świetne te mistrzostwa - bo takie nieprzewidywalne podoba mi sie, że tzw. murowani faworyci kolejnych meczów okazuja sienimi nie byc;-) Cieszy mnie np. postawa Meksykanów wobec Francuzów - mina Raymonnda Domenecha po końcowym gwizdku w tym meczu:bezcenne:D I dobrze też, że Anglicy tez "dostaja po tyłku";-) A jeszcze lepiej, że nasi "przyjaciele z za miedzy" Niemcy "dostali po nosie";-)))) Ogolnie - bardzo miło oglada mi sie wiekszość tych meczy;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Racja. Jeszcze Włochom żeby ktoś portki skopał. Szkoda że te wyniki nie padły w fazie pucharowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 19, 2010 Author Share Posted June 19, 2010 Racja. Jeszcze Włochom żeby ktoś portki skopał. Szkoda że te wyniki nie padły w fazie pucharowej. Spoko;) Przecież Włosi niedługo z Nową Zelandią grają;-))) Na tych mistrzostwach wiele rzeczy sie dzieje, wiec prawdopodobna jest jakas "wtopa" nawet Włochów:D osobiście licze na tego typu sensacje:D I mozna byłoby nawet chyba zarobić na tych nieoczekiwanych wynikach;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 20, 2010 Author Share Posted June 20, 2010 i co? Kolejna "niespodzianka":D:D Włosi nie dali rady Nowej Zelandii:D:D Myślę, że "faworyci";) czują sie zbyt pewnie na tym Mundialu:D Ale wcale nie płacze z tego powodu;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 (edited) Jeszcze żeby WKS wygrało dzisaj z Brazylią i jest ok !!! Edited June 20, 2010 by Bogol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andre Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Spoko;) Przecież Włosi niedługo z Nową Zelandią grają;-))) Na tych mistrzostwach wiele rzeczy sie dzieje, wiec prawdopodobna jest jakas "wtopa" nawet Włochów:D Twój głos okazał się proroczy Rybko. A Brazylii akurat kibicuję Bogol Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 Twój głos okazał się proroczy Rybko.A Brazylii akurat kibicuję Bogol WKS jednak to nie Szwajcaria;-))))) Więc Brazylijczycy poradzili sobie, ale jeśli trafią na Szwajcarów np. w fazie pucharowej (jak to brzmi - Szwajcarzy w fazie pucharowej:D:D ) to wtedy wszystko jest możliwe:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rybka Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 Twój głos okazał się proroczy Rybko. Ale wiesz - jakimś szczególnym prorokiem to nie trzeba być przy okazji oglądania co niektórych ekip;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogol Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 (edited) Andre do Brazylii nic nie mam , myślałem bardziej o jakiejś niespodziance , ale się nie udało . Miałem kibicować Brazylii ale nie ma Ronaldinho w składzie to się na nich pogniewałem a bardzo cenie tego gościa . Może dzisiaj Hiszpania znowu da ciała !!! Edited June 21, 2010 by Bogol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts