JarekG Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Witam , łowi ktoś z was na w/w łowisku ? Są tam bardzo ładne okazy karpia jak i amura zdarzają się nawet sumy , okonie , szczupaki , płocie ? Wody ostatnio ubyło w tym zbiorniku lecz tragedii nie ma ;p
JarekG Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 trochę tak w polach Mapka dojazdowa można sobie wpisać na mapie Widaczów i przesunąć w prawo i będzie widać wodę Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - a5159108eb2e2.bmp Lecz aby można było tam łowić trzeba poprosić o zgodę byłą żonę pana Edwarda Gwizdałę, wystarczy tylko to, nie ma żadnej opłaty od kija czy na godziny
JarekG Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Są tylko ja łowie takie 5/7 raz 9 mi się trafiła ;p ale na pewno jakiś bardziej doświadczony wędkarz jest w stanie wyholować jakiegoś większego karpika
kriko Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Podkusiłeś No mnie to interesują takie od 10 kg w górę
JarekG Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Jak to mówią dla chcącego nic trudnego parę dni dać im jedzonka i spokojnie takie biorą ja bez takich nęceń czasem taką sztukę wyłowię a tak to takie troszkę mniejsze PS Lecz czasami mają właśnie te złe humorki i jakoś nie są za bardzo aktywne więc jeśli się pań wybiera to życzę żeby był to ich aktywny dzień bądź noc
Recommended Posts